Μπα, ούτε under oύτε over. Χρησιμοποιείστε επαγγελματικό χαρτί για την κουζίνα. Με 1 μεγάλο ρολό και έχεις μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του χαρτιού και καλύτερη απόδοση στο θέμα υγιηνή και καιθαριότητα του ευαίσθητου σημείου και καλυτερη οικονομία στο θέμα χρημέτων . Με 2,5 ευρώ περνάς κοντά στις 3-4 με καθημερινή επίσκεψη στο θρόνο. Μετά από 6 χρόνια διατριβης στο θέμα εμπιστευθείτε με.Θα δείτε την διαφορά!
Under? Μα ποιος υποανάπτυκτος το έχει έτσι; Υπάρχουν τόσα μειονεκτήματα στο under, που το over είναι προφανώς ο μόνος σωστός τρόπος.
ΑπάντησηΔιαγραφήΌταν ήμουν μικρός θυμάμαι το είχαμε συνέχεια under και είχα γαλουχηθεί με αυτόν τον τρόπο. Μεγαλώνοντας όμως, διαπίστωσα την ανωτερότητα του over.
ΑπάντησηΔιαγραφήΕννοείται under. Γιατί μπορείς να κόψεις και με το ένα χέρι... Boom goes the dynamite!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΜπα, ούτε under oύτε over. Χρησιμοποιείστε επαγγελματικό χαρτί για την κουζίνα. Με 1 μεγάλο ρολό και έχεις μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του χαρτιού και καλύτερη απόδοση στο θέμα υγιηνή και καιθαριότητα του ευαίσθητου σημείου και καλυτερη οικονομία στο θέμα χρημέτων . Με 2,5 ευρώ περνάς κοντά στις 3-4 με καθημερινή επίσκεψη στο θρόνο. Μετά από 6 χρόνια διατριβης στο θέμα εμπιστευθείτε με.Θα δείτε την διαφορά!
ΑπάντησηΔιαγραφή*εννούσα 3-4 εβδομαδες προς διόρθωση
ΑπάντησηΔιαγραφήη επιστήμη μίλησε :@
ΑπάντησηΔιαγραφή