Μπα, ούτε under oύτε over. Χρησιμοποιείστε επαγγελματικό χαρτί για την κουζίνα. Με 1 μεγάλο ρολό και έχεις μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του χαρτιού και καλύτερη απόδοση στο θέμα υγιηνή και καιθαριότητα του ευαίσθητου σημείου και καλυτερη οικονομία στο θέμα χρημέτων . Με 2,5 ευρώ περνάς κοντά στις 3-4 με καθημερινή επίσκεψη στο θρόνο. Μετά από 6 χρόνια διατριβης στο θέμα εμπιστευθείτε με.Θα δείτε την διαφορά!
6 σχόλια:
Under? Μα ποιος υποανάπτυκτος το έχει έτσι; Υπάρχουν τόσα μειονεκτήματα στο under, που το over είναι προφανώς ο μόνος σωστός τρόπος.
Όταν ήμουν μικρός θυμάμαι το είχαμε συνέχεια under και είχα γαλουχηθεί με αυτόν τον τρόπο. Μεγαλώνοντας όμως, διαπίστωσα την ανωτερότητα του over.
Εννοείται under. Γιατί μπορείς να κόψεις και με το ένα χέρι... Boom goes the dynamite!!!
Μπα, ούτε under oύτε over. Χρησιμοποιείστε επαγγελματικό χαρτί για την κουζίνα. Με 1 μεγάλο ρολό και έχεις μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του χαρτιού και καλύτερη απόδοση στο θέμα υγιηνή και καιθαριότητα του ευαίσθητου σημείου και καλυτερη οικονομία στο θέμα χρημέτων . Με 2,5 ευρώ περνάς κοντά στις 3-4 με καθημερινή επίσκεψη στο θρόνο. Μετά από 6 χρόνια διατριβης στο θέμα εμπιστευθείτε με.Θα δείτε την διαφορά!
*εννούσα 3-4 εβδομαδες προς διόρθωση
η επιστήμη μίλησε :@
Δημοσίευση σχολίου