5 Μαρτίου 2010

Εθνική π***άνα

Παλιότερα είχαμε την εθνική σταρ αλλά πλέον ο κόσμος έχει απελευθερωθεί και έχουμε την εθνική πουτάνα. Ακόμα μια περίπτωση που όλοι είναι ευχαριστημένοι: η ίδια γιατί ασχολούνται μαζί της και τα κονομάει αλλά και όσοι ασχολούνται με αυτή. Δηλαδή (σχεδόν) όλοι.
Μετά τα νέα μέτρα πλέον έχουν γίνει όλα πουτάνα (ή τα χαμε κάνει πουτάνα και φτάσαμε στα νέα μέτρα;). Κάποτε θα φτάναμε ως εδώ. Καταρχάς εξαιτίας μας. Απλά μας έφτασαν πιο άμεσα οι οικονομικές συγκυρίες. Αναμενόμενη η όποια αντίδραση. Αφού υπάρχει αναταραχή λοιπόν, τουλάχιστον να οδηγήσει σε μια σωστή κατεύθυνση.

2 σχόλια:

roulaki είπε...

Πλάκα κάνεις. Δε μπορεί να βγήκε αυτό το πράγμα στη τηλεόραση. Τον Κανάκη τον είχα πάντα για πολύ ξεφτίλα. Όπως λέει και μια φίλη μου "η τσόντα της Αλεξανδράτου βγήκε για να αποπροσανατολίσει τον κόσμο από τα νέα μέτρα". Το έκανε και γκρουπ στο facebook, με υπότιτλο "Σε πρόλαβα Τσίπρα"! Τελικά όλα συνδέονται!

Anton είπε...

Δεν έχω την ίδια άποψη για τον Κανάκη και τους άλλους. Ίσως δεν τουw παρακολουθηθείς τόσο όσο εγώ (τους ακούω και στο ράδιο). Και να σου πω το βιντεάκι το βρήκα εύστοχο (γι αυτό και το ανέβασα)