2 Ιουλίου 2010

Ραντεβού … στον αέρα

Η σχολική χρονιά μας τελείωσε και φέτος. Ίδια σε πολλά αλλά και διαφορετική σε περισσότερα σε σχέση με πέρυσι.
ΕΠΑΛ πέρυσι , ΕΠΑΛ και φέτος. Ενδιαφέροντα μαθήματα με απαρχαιωμένα βιβλία, μέσα στα πλαίσια του δημοσιουπαλληλισμού, με παιδιά που έρχονται για να περάσει ο καιρός να πάρουν ένα χαρτί. Και όμως αν έχεις διάθεση αλλά και καταφέρεις να θυμηθείς ότι κάτι μπορείς να τους δώσεις κάτι γίνεται. Ήμουν τυχερός γιατί τις περισσότερες ώρες τις είχα με λίγα και καλά παιδιά. Καλοί μαθητές δεν θα το λεγα αλλά αξίζουν να πετύχουν και να πάνε μπροστά. Cheers Γιώργο, Φυλλιώ, Άννα-Μαρία, Θοδωρή!
Όσον αφορά τη γεύση που μου άφησε το σχολείο, ίσως επειδή ήταν η δεύτερη μου φορά ίσως γιατί το σχολείο παραήταν «χημείο», δε θα τη θεωρούσα συγκλονιστική. Είχα και τόσα στο μυαλό μου που μάλλον παραμέρισα τη φάση με συναδέλφους κλπ.
Το θέμα είναι αυτό που κάνεις να σ αρέσει και όχι να το κάνεις επειδή θεωρείς ότι είναι το πιο χαλαρό και εύκολο. Έτσι και συ το ευτελίζεις αλλά και ταυτόχρονα περνάς απλά το χρόνο σου.
Παλιότερο ανάλογο post είχε τίτλο ραντεβού το Σεπτέμβρη. Επειδή προβλέπω φέτος να είναι όλα πουτΆννα το Σεπτέμβρη, να δούμε που και πότε θα ξεκινήσει η σχολική χρονιά για μας. Πάντως επιθύμησα μάθημα με τα μικράκια του δημοτικού :)

Δεν υπάρχουν σχόλια: