4 Μαΐου 2011

Αθλητικός απολογισμός

Το ελληνικό πρωτάθλημα σχεδόν τελείωσε και μένουν τα play off. Ο Άρης δε βγήκε ούτε 5ος και έτσι τα παιδιά θα έχουν επίσημο ματς μετά από 4 μήνες :@. Να πως τα είδα εγώ τα πράγματα:

Ολυμπιακός: Χαλαρά το πήρε αλλά ούτε κάτι τρομερό έπαιξε, ούτε θα μπορέσω ποτέ να συμπαθήσω αυτή την ομάδα και αυτά που κουβαλάει. Οι φυλλάδες της κάθε μέρα παίζουν από 2-3 ονόματα για μεταγραφή. Αν υπολογίσουμε ότι τέλη Αυγούστου τελειώνει η μεταγραφική περίοδος τότε θα αποκτήσει γύρω στους 350 παίκτες :O
Παναθηναϊκός: Από κει που δεν ήξεραν που να τα βάλουν όλα αυτά τα λεφτά, σήμερα είναι ακυβέρνητος και σε λίγο θα φωνάξει τον Στρος Καν. Συνονθύλευμα ήταν όλη τη χρονιά.
ΑΕΚ: Δεν υπάρχει καμιά αρχή και κανένα τέλος ούτε διοικητικά ούτε αγωνιστικά. Δεν ξέρω αν θα βρει το δρόμο της αλλά αν όχι τότε θα ξεφύγει εντελώς η κατάσταση.
ΠΑΟΚ: Μετρημένος αγωνιστικά, η πιο νορμάλ ομάδα γενικά. Αυτά εντός γηπέδου γιατί τον τελευταίο καιρό, εκτός γηπέδου οι μπαοκτσήδες περισσότερο κακό κάνουν στην ομάδα τους παρά καλό.
Άρης: Σε αυτές τις εποχές, που λεφτά δεν υπάρχουν και όσα υπήρχαν πρέπει να τα διαχειριστείς καλά, ελπίζω να μπούνε σοβαρές βάσεις και να δημιουργηθεί μια αξιόμαχη και καλή ομάδα. Χρόνος υπάρχει άπλετος.
Ηρακλής: Έχει πέσει σε ανυποληψία εδώ και χρόνια. Η πτώση στη Β' Εθνική είναι το τελειωτικό χτύπημα.
Ολυμπιακός Βόλου: Εκεί που ο Μπέος βγάζει την ομάδα του στην Ευρώπη, σταματάει το ποδόσφαιρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: