3 Μαΐου 2012

Παπάρια

Λίγο πριν τις εκλογές που θα κρίνουν την πορεία της χώρας, είμαστε όλοι σε προεκλογική φάση. Παπάρια: ο καιρός χτυπάει 30άρια με ήλιο και σκεφτόμαστε που να πρωτοπάμε βόλτα.
Την Κυριακή είναι η γιορτή της δημοκρατίας. Παπάρια: άμα αυτό είναι δημοκρατία τότε ο Περικλής ζούσε σε κοινόβιο.
Μελετούσα το post για 12 blog που αξίζει να διαβάζεις και άρχισα να τα προσθέτω ένα προς ένα στο blogroll μου. Παπάρια: τόσο ο σχολιασμός όσο και οι αναρτήσεις έχουν πέσει αισθητά (σε μένα και σε αδερφό blog αντίστοιχα).
Οι κυκλοφορίες δίσκων μέχρι στιγμής είνια πολύ καλές και κάνουν τη μουσική πάλι σύντροφο. Παπάρια: με το μικροσκόπιο να βρίσκεις καλές στιγμές και να πρέπει να αλλάξεις εσύ τα στάνταρ και τον τρόπο που ακούς για να βρεις κάτι αξιόλογο.

3 σχόλια:

Nick είπε...

Έχει κάψα. Δηλαδή αν έχει από τώρα τόσο, τι θα κάνει τον... Ιούλιο; :@

Σίγουρα δεν υπάρχει η παλιά ατμόσφαιρα των εκλογών, αλλά νομίζω πολλοί περισσότεροι είναι σιωπηρά προβληματισμένοι για το τι θα ψηφίσουν.

Όντως η Δημοκρατία είναι πια μια επίφαση...

Νομίζω ότι με το facebook και το tweeter να προσφέρουν πιο εύκολη και άμεση εκτόνωση κάποιων σκέψεων, το blog έχει πάρει τη θέση του για για να καταγράφει πιο βαθιές και ολοκληρωμένες απόψεις/σκέψεις. Είναι ποιότητα, για να γράφεις και να το φχαριστιέσαι! ;)

Έχουν βγει και καλά ρε! Loomis και Paradise Lost!

roulaki είπε...

Τι να σχολιάσουμε ρε φίλε. Άμα θέλαμε να διαβάσουμε για θέατρο, θα αγοράζαμε τα Νέα Σαββατοκύιακο που γράφει ο Γεωργουσόπουλος! :p

Anton είπε...

@nick ψόφια πράγματα. περιμένουμε τους Manowar \m/

@roulaki είπαμε η ποιότητα δεν πουλάει αλλά και ο Άρης δεν τραβάει.