13 Δεκεμβρίου 2013

Φτυστός ο μακαρίτης

Κερδίσαμε προσκλήσεις για την πρόβα τζενεράλε της παράστασης. Ούτε οι συντελεστές ούτε και οι ηθοποιοί είναι γνωστοί. Και από την άλλη το θέατρο είναι αρκετά μεγάλο. Καλώς ή κακώς όλα αυτά είναι στοιχεία ανησυχητικά για την επιτυχία της παράστασης.
Το ξεκίνημα ήταν μουδιασμένο. Από κει και μετά όμως η συνέχεια μας αποζημίωσε. Η σκηνοθεσία ήταν πραγματικά πολύ καλή ενώ όλοι οι ηθοποιοί ειλικρινά μας εντυπωσίασαν. Ειδικά κάποιοι ρόλοι ήταν γαμάτοι ενώ και το κείμενο απευθύνεται σε όλα τα κοινά.
Μακάρι να ξεπεράσει τους σκοπέλους που αναφέρθηκαν στην αρχή και να επιβραβευτεί. Αντί να τρέχετε στα "χριστουγεννιάτικα" πανηγύρια, στηρίξτε τους. 2,5 ώρες θα είστε με ένα χαμόγελο.

ΥΓ Περιμένω γνώμες και από τους υπόλοιπους που παραβρέθηκαν

1 σχόλιο:

Mousel είπε...

Ακριβώς την ίδια αίσθηση έχω και εγώ. Μια κωμωδία που δεν σε κάνει να γελάς με σεξιστικά αστεία ή βρισιές, πάρα πολύ έξυπνη και εντέλει ένας πολύ ευχάριστος τρόπος να περάσεις το βράδυ σου. Εμείς μπορεί να το είδαμε τζάμπα αλλά γενικά οι τιμές των εισιτηρίων [12€, 8€ (φοιτητικό), 5€ (ανέργων, ομαδικό)],δεν είναι απαγορευτικές. Προτείνεται ανεπιφύλακτια και από εμένα!