1 Φεβρουαρίου 2015

Σεμινάρια χρήσης δημόσιων τουαλετών


Η επίσκεψη στην τουαλέτα όταν βρισκόμαστε σε κάποιο χώρο εστίασης είτε είναι απλή καφετέρια ή εκλεπτυσμένο εστιατόριο, έχει εξελιχθεί σε εφιάλτη. Οι δυσκολίες έχουν αναλυθεί στο συγκεκριμένο ποστ ενώ συνέχεια ανακύπτουν καινούργιες. Οι δυσάρεστες συνέπειες της ελλιπούς εκπαίδευσης των θαμώνων έχει συνέπειες για τους ίδιους και για το κοινωνικό σύνολο. Εδώ έρχεται η νεοφυής επιχείρηση (aka start up) Seminarbest για να καλυτερέψει την καθημερινότητα.
Καταρχήν η αδυναμία εξεύρεσης του καζανακίου λόγω των πρωτοποριακών μεθόδων που έχουν εφαρμοστεί όπως και η χρήση φωτοκύτταρων που οδηγεί στην αστοχία, κάνουν τον χώρο ανυπόφορο. Κατόπιν η αδυναμία χρήσης του νιπτήρα, του μηχανήματος με το σαπούνι όπως και του στεγνωτήρα δημιουργούν κινδύνους για τη δημόσια υγεία. Τέλος τα κρούσματα παρείσφρησης ατόμων του άλλου φύλλου στις τουαλέτες (λόγω ασάφειας των σημάτων), οδηγεί σε έντονα προβλήματα στα όρια της σεξουαλικής παρενόχλησης.
Η Seminarbest με το εξειδικευμένο προσωπικό και την πολυετή εμπειρία στη χρήση τουαλετών σε όλη την υφήλιο είναι ένα βήμα μπροστά. Με την παρακολούθηση των 10ωρων σεμιναρίων εξασφαλίζει στους συμμετέχοντες δύο πράγματα: ότι θα επισκεφθείτε τη σωστή τουαλέτα με άνεση και σύμφωνα με τους κανόνες υγιεινής και ότι στην περίπτωση που ηθελημένα παρακάμψετε τα παραπάνω θα μπορέσετε να γλιτώσετε την αποδοκιμασία των φίλων σας και των ατόμων του άλλου φύλου, με χαρακτηριστική άνεση.
Από όποια πλευρά και να κοιτάξετε το νόμισμα, η λύση στο έντονο πρόβλημα της χρήσης δημόσιων τουαλετών, που έχει οδηγήσει σε άσχημα αποτελέσματα και αποτελεί κίνδυνο για την κοινωνική συνοχή, θα αντιμετωπιστεί μέσα από τα σεμινάρια της Seminarbest. Μην χάνετε χρόνο και δηλώστε άμεσα συμμετοχή. Εγγυημένο αποτέλεσμα.

3 σχόλια:

Nick είπε...

Παίζει κανένα voucher; :-P

Anton είπε...

MKO θα την κάνω

Nick είπε...

:p