13 Μαρτίου 2016

Raining blood

Το πρώτο τριήμερο ήρθε και το πήρε μαζί του η βροχή. Περιέργως δεν το πολυαναμέναμε, ίσως γιατί μας έχουν πάρει το μυαλό οι δουλειές, ίσως γιατί δεν σχεδιάσαμε κάτι να κάνουμε.
Μπορεί αυτή η έλλειψη σχεδιασμού να είναι σε συνάρτηση με το πρώτο αλλά σίγουρα οφείλεται στο ότι δεν υπάρχει ένας δυναμικός πυρήνας που θα είναι στη γύρα και στις δραστηριότητες. Όσο περνάνε τα χρόνια ο κόσμος περιχαρακώνεται στο σπίτι είτε αυτό είναι η οικογένεια του είτε ο εαυτός του. Η όποια όρεξη για κάτι πέρα από την ρουτίνα, φαίνεται ότι το παρασέρνει η βροχή. Όλοι κάτι παλεύουμε στην καθημερινότητα μας αλλά σίγουρα το να κάνεις κάτι όμορφο στα κενά σου, σου δίνει δύναμη και κάτι να θυμάσαι.


4 σχόλια:

Unknown είπε...

Τι να πω ρε φίλε, τυχαία μπήκα στο blog σου, ψάχνωντας πληροφορίες για τους ANVIL που παίζουν αύριο Αθήνα, και έπεσα στο κείμενό σου για το Story of Anvil, και μετά χάζεψα στο blog για ώρα. Πολύ ενδιαφέροντα αυτά που γράφεις, χαρά στο κουράγιο σου, καλή συνέχεια και τα λέμε.

Νίκος

Anton είπε...

Σ' ευχαριστώ και καλό live. Διάβασα ότι Θεσσαλονίκη έπαιξαν καλά

Unknown είπε...

Πολύ καλοί ήταν, και πολύ χαβαλέ, στα όρια του αστείου. Γι'αυτό δε κάναν μάλλον καριέρα τελικά. Αυτός που ήταν τρομερός πάντως ήταν ο UDO!!!

Anton είπε...

Είναι καλόψυχοι μεταλλάδες. Έπαιξε τα καλύτερα είδα...