30 Νοεμβρίου 2020

Τρίπλες

 Αφορμή ο μΕρεντονα. Έχουν γραφτεί πάρα πολλά και εδώ και παγκοσμίως. Είναι από τις προσωπικότητες που η ζωή του θα μπορούσε να γίνει σειρά από Netflix. Εγώ ακόμα θυμάμαι εκείνη την αφίσα μέσα σε ένα μικυμάου με την εθνική Αργεντινής. Άλλες εποχές άλλα βιώματα.

Μια ζωή τρίπλες ο μακαρίτης. Και εντός και εκτός γηπέδου. Φέτος το έριξα και γω στις τρίπλες στα επαγγελματικά. 

  1. Το καλοκαίρι είχα αναλάβει ένα μεγάλο project για διδασκαλία σε πολλά αντικείμενα, Κάτι που σήμαινε πολλές ώρες προετοιμασία. Το πήγα μέχρι το σημείο που άξιζε και ύστερα με μια τρίπλα που θα ζήλευε ο Diego την έκανα.
  2. Με την πρωτοφανή καθυστέρηση στις τοποθετήσεις, άφησα στην άκρη τις καλοσύνες και την χωρίς αναγνώριση προσφορά και έκανα αυτό που έπρεπε. 
  3. Άμα τους αφήσεις θα νομίσουν ότι κοιμάσαι ή ότι αυτοί στη Δευτεροβάθμια κόβουν και ράβουν. Έχουν γνώση οι φύλακες και κατάπιαν τα γελάκια τους. Colpo grosso και με πιρουέτα πήρα την απόσπαση εκεί που δικαιούμουν.
  4. Καπάκι ξανά στο στάδιο 2, αφού κράτησα καλές σχέσεις με το σχολείο που είμαι. 
  5. Τηλεκπαίδευση για το σχολείο και με ένα σμπάρο δυο τριγώνια. Και του σχολείου είναι ευχαριστημένοι και δεν μπορούν να μου φορτώσουν άσχετα αντικείμενα σε άλλες βαθμίδες.
Άντε και στις επόμενες και ελπίζω πιο σημαντικές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: