6 Ιουλίου 2022

Liberté, égalité, fraternité

Ο ήλιος λάμπει στον ουρανό, γιατί να κάνω ένα μαύρο ποστ; Στην υγεία μας είμαστε οκ, γιατί να γκρινιάζουμε λες και είμαστε ηλικιωμένοι;

Στο χωριό μας (ολογράφως Ελλάδα) οι λεφτάδες έχουν πιάσει την ενημέρωση και περνάνε το κλίμα που θέλουνε. Και αυτός ο αστείος-επικίνδυνος που είναι πρωθυπουργός για να δείξει την πολυφωνία έφερε για παράδειγμα ότι κυκλοφορούν εφημερίδες τύπου Μακελειό. Και επειδή υπάρχουν τα social media, εμείς έχουμε την ψευδαίσθηση ότι υπάρχει σωστή ενημέρωση για το τι γίνεται από πίσω. Αμ πως.

Αυτό με τη δικαιοσύνη έχει γίνει ανέκδοτο. Πέρα που είμαστε χώρα του Κούγια, έχουν καταλάβει όλοι πως δεν υπάρχει τιμωρία. Κάθε μέρα βγαίνουν νέες περιπτώσεις με αθωώσεις συμμοριών, ποινές-χάδια, μάρτυρες Noor1 κλπ. Πλέον ο καθένας πρέπει να έχει το νου του να προστατεύει τον εαυτό του γιατί δεν υπάρχει ο φόβος να κρατάει το θύτη. Άμα φτάσεις να γίνεις θύμα τότε βράστα. Στις δίκες απλά βλέπεις τους δικαστές να δικάζουν τον εαυτό τους και αν θα ξεφτιλιστούν βγάζοντας αστείες ποινές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: