18 Οκτωβρίου 2004

LOTD – The true story Part II

Μετά από χιλιάδες τηλεφωνήματα, απειλητικά mail και ερωτικά ραβασάκια παραθέτουμε το δεύτερο και τελευταίο μέρος του Lord of the Demos....
Συγκλονισμένοι από το χαμό του Μέρλιν, ο Σύλλογος Φίλων Στέλιου Καζαντζίδη έπαιξε συμβολικά το τραγούδι «Δυο Πόρτες έχει η Ζωή» γύρω από τη φωτιά. Το δυνατό rhythm section του τραγουδιού τους έκανε άμεσα αντιληπτούς από τα Κουκουρουκου-Χάι, τα οποία έκαναν την λυσσαλέα επίθεση τους. Στον πανικό που ακολούθησε ο σύλλογος διασπάστηκε με τα Χόμπι να ανοίγουν μια από τις δυο πόρτες και να μπαίνουν.
Στην πορεία τους για τη Mordor συνάντησαν ένα μικρό πλάσμα που παλιότερα είχε στην κατοχή του το μαγικό demo και γνώριζε απίστευτη επιτυχία. Το μικρό πλάσμα δεν ήταν άλλο από τον Γιάννη Φλωρινιώτη που μεσουράνησε στα 80s με την αξέχαστη επιτυχία «Είμαι και Μεγάλη Φίρμα» (πειράζει, πειράζει;). Υποσχέθηκε στα Χόμπι ότι θα τα βοηθήσει ενώ ταυτόχρονα είχε στο μυαλό της («του» ήθελα να πω) να αποκτήσει πάση θυσία το demo.
Ο μάγος Μπάρομαν ήταν πλέον έτοιμος να επιτεθεί σε ένα από τα τελευταία προπύργια της ανθρωπότητας. Τα αναρίθμητα και πανάσχημα Κουκουρουκου-Χάι φαινόταν ανίκητα. Μόνο ένα θαύμα θα μπορούσε να σώσει την ανθρωπότητα από τον αφανισμό. Τότε ο Άραχτον θυμήθηκε τα λόγια του Μέρλιν: «Στις δυο ώρες γυρνάς το κατσικάκι και το αφήνεις να ροδίσει. Μετά κοίτα προς τη Δύση». Έτσι κι έγινε. Η απαστράπτουσα μορφή του Μέρλιν φάνηκε στη Δύση μαζί με εξοργισμένους αγρότες του θεσσαλικού κάμπου που είχε φέρει μαζί του. Τρακτέρ, αξίνες, φρέζες και γιγάντια μπεκ κατέβηκαν την πλαγιά και έπεσαν πάνω στα Κουκουρουκου-Χάι σαν τον sleepless στο φαί. Η νίκη ήταν γεγονός.
Στο μεταξύ τα δύο Χόμπι ακολουθούσαν τον μικρό ανώμαλο Γιάννη Φλωρινιώτη. Αυτός είχε ως σκοπό να οδηγήσει, πέρα από μια Mustang του ’65, τα Χόμπι σε μια τεράστια αράχνη. Αυτή δεν ήταν άλλη από τον Παναγιώτη «Αράχνη» Φασούλα, ο οποίος θα τα σκότωνε και μετά το demo θα γύριζε στον προκάτοχό του. Όμως δεν υπολόγισε ότι ο Freddo ήξερε ήδη τον Φασούλα από τότε που παίζανε μαζί στο παιδικό του Πλατυποδιακού και όταν βρέθηκαν μαζί ξέσπασαν σε κλάματα νοσταλγίας. Έριξαν μερικές ραβέρσες, δυο άστοχες βολές και είδαν το ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης. Τα Χόμπι μπορούσαν να συνεχίσουν ακάθεκτα το δρόμο τους προς τα στούντιο της Mordor, όπου εκείνη την ώρα ηχογραφούσαν Τα Κακά Κορίτσια.
Εδώ φτάνει στο τέλος το βιβλίο, όπου όπως και η Ιλιάδα, δεν εξιστορείται το τέλος,. Ο μύθος αναφέρει ότι η ιστορία ολοκληρώνεται με ένα απόκρυφο βιβλίο που πωλείται μόνο από τον Λιακόπουλο μόνο με 30 ευρώ (πακέτο με το best seller «Και οι Πακιστανοί είναι Έλληνες»). Το απόκρυφο αυτό βιβλίο ονόματι «Η Επιστροφή του Βασιλιά» εξιστορεί την επιστροφή του βασιλιά του Memphis, του μοναδικού Elvis Presley. Μέσα στον ορυμαγδό των συγκρούσεων εμφανίζεται με μία ροζ Cadillac και τραγουδάει το καταπληκτικό “Love me Tender”. Άνθρωποι, ξωτικά, νάνοι, Χόμπι, αγρότες, τρολ, Κουκουρουκου-Χάι αγκαλιάζονται και ξεσπάνε σε λυγμούς, Όλοι μαζί συμφωνούν πως το demo πρέπει να καταστραφεί γιατί, μη κοροϊδευόμαστε, η disco είναι η μουσική του Σατανά και περνάει λάθος μηνύματα στη νεολαία. Προτρέπει τα παιδιά να ντύνονται κακόγουστα. Και έτσι ζήσαμε εμείς καλά και αυτοί καλύτερα …

Δεν υπάρχουν σχόλια: