14 Σεπτεμβρίου 2006

Ποιος Παλαιοκώστας

Δε νομίζω να μένει κανείς έκπληκτος για τη διαφθορά στο δημόσιο βίο. Πιο πιθανό το βρίσκω να βαριέται αυτά τα θέματα των ειδήσεων και να γυρνάει στο Star κ τις κατινιές του. Ούτε από την έκταση που φαίνεται ότι έχουν: από τον απλό υπάλληλο στην εφορία μέχρι του υπουργούς-σωτήρες του έθνους. Αυτό όμως που εκπλήσει εμένα είναι πότε πρόλαβαν να δημιουργήσουν αυτό το δίκτυο και ειδικά για αυτόν τον άνθρωπο του λαού, που πάλι οι μαλάκες της Θεσσαλονίκης θα τον ψηφίσουν.
Και μετά ασχολούμαστε με τον Παλαιοκώστα

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν το 'χω πιάσει ακριβώς το όλο post μιας που χάνω μερικά επεισόδια αλλά ...

1) Είδα τα ποσοστά του Ψώμι να πέφτουν στο 44%. Καλά τόσο μαλακοπρόβατα είμαστε? Δηλλαδή το 10% που έχασε δεν ήξεραν τι μαλάκας είναι και ξαφνικά μόλις το παν τα κανάλια το συνειδητοποίησε?

2) Σε δυο μήνες που θα γίνουν εκλογές θα 'χουν όλα ξεχαστεί και θα το πάρει πάλι το 55% ο άχρηστος, λαικιστής και άθλιος. Τελικά μάλλον λάθος είχε ο "γκαντέμης" που έλεγε ότι η συλλογική μνήμη είναι τριμηνιαία. Μάλλον 2-3 βδομάδες κρατάει.

3) Προσωπικά κλίνω προς Τρεμόπουλο αν και δεν τις πολυαντέχω τις οικο-μαλακίες του. Τι λέτε?

Anton είπε...

Στο τέλος θα πάθουμε ανοσία στα σκάνδαλα και με δεδομένο ότι όλοι κλέβουν(sic) και όσοι δεν κλέβουν είναι βλάκες, θα τους δίνουμε και βραβεία. Τώρα αν ψήφιζα Θεσσαλονίκη μάλλον Μπουτάρη θα προτιμούσα. Μια δημοσκόπηση του δίνει 11%, στη δική σου δίνει 13% (ξεφτίλα) και στο δήμαρχο το γάτο 43%.

Ανώνυμος είπε...

Τι να πω ρε φίλε, 43% ? Εμένα και η Χρύσα και ο Μπουτάρης μου φαίνονται αξιόλογα άτομα - χωρίς να ξέρω και πολλά. Δεν είναι δηλλαδή Πατουλίδου οπότε ο άλλος μπορεί να πει "καλά αυτή θα ψηφίσουμε?" και ψηφίζει πάλι Ψώμη. Άμα θέλουν ατσαλάκωτο, αυτός τους αξίζει.