17 Μαΐου 2007

Κανείς για συναυλία;

Αν υπήρχε ένα πρόβλημα για να πας σε μια metal συναυλία, αυτό ήταν να βρεις παρέα. Κάποιον που να ακούει metal θα βρεις αλλά άντε να του αρέσει και το γκρουπ, άντε να είναι διατεθειμένος να δώσει τα λεφτά. Συνέπεια είτε να χάνεις συναυλίες και μετά να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο είτε να πηγαίνεις μόνος σου αν δεν κρατιέσαι. Υπάρχουν και οι κλασσικοί που μένουν στα λόγια αλλά τελικά έχουν πάει σε 2 συναυλίες όλες κι όλες.
Τώρα για αυτή την Didimusic* τι να πει κανείς; Πριν χρόνια έδειχνε σημάδια ότι κάτι επαγγελματικό πήγε να κάνει στο χώρο αλλά όπως είχα γράψει σε παλιότερο post, στο Ελλάντα είσαι, τι περιμένεις. Τελευταίο κρούσμα η σιωπηλή ακύρωση ενός γκρουπ από το επερχόμενο Rockwave. Το διαφήμιζε καλά-καλά και τώρα σα να μη συμβαίνει τίποτα το έβγαλε από το line-up. Σιγά τα ωά θα πει κανείς αλλά αν αυτό το γκρουπ ήταν ο λόγος που έγερνε την πλάστιγγα να κατέβεις στο Rockwave και να σου φύγουν 100 ευρώ σε μια μέρα, τότε καταπίνει τη γλώσσα tου.

*εταιρία διοργάνωσης συναυλιών

3 σχόλια:

Nick είπε...

ΚΑΡΙΟΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟΥΣ GAY My Dying Bride ΑΝΤΙ STONE SOUR?!!!!

30/30-150 REMEMBERSSSS!

Nick είπε...

Α ναι μετά περιμένω review της συναυλίας Kreator και με ποιον πήγες!

Με τον Enemy Of Goooooooooooooood!

ps. Λες να βγάλουν τον Σαρμπέλ αντί για σκληρό μέταλ; Φέρτε Stone Sour ρε μουνιάαααααααααααααααααααααα!

:@ :@ :@

Ανώνυμος είπε...

o re pousti mou ola ta kserete. k oi dying bride itan respect kai exoun 10+ xronia istorias. sevasteite tin toulaxiston. oi stone sour exon 1 xrono k ama. ntaksei ligo eleeinos o tropos tis didi music alla den nomizo na paei kapoios sto rockwave pio poly gia tous stone sour k oxi gia METALLICA. parepimptontos oi metallica gamisan opos k oi mastodon. oi my dying bride itan kaloi opos panta sto stoixeio tous