18 Ιουνίου 2007

New Metal 2

Καινούργια καλούδια έπεσαν στα χέρια μου και τι καλύτερο από το να γράφεις γι αυτά με τη φράπα από δίπλα. Metal καλούδια (περίπου 50 αναγνώστες αυτή τη στιγμή φεύγουν από το blog). Ναι δεν είναι και η πιο καλοκαιρινή μουσική αλλά σε επόμενο post λέω να προτείνω metal ακούσματα που πάνε πακέτο με το αντιηλιακό σας. Όχι μόνο Bob Marley!Ozzy Osbourne - Black Rain: 60φεύγα είναι ο άνθρωπος δεν περιμένουμε να βγάλει τη δισκάρα. Ίσως περιμένουμε όμως το κύκνειο άσμα του. Κρίνοντας από τις συνθέσεις αυτού του δίσκου σίγουρα δεν είναι αυτό. I don' t wanna (Ozzy to) stop!
Kamelot - Ghost Opera: Το προηγούμενο τους ήταν για μένα ο δίσκος της χρονιάς. Αυτός πάει περισσότερο για δίσκος της κοψοχρονιάς. Πέρα από την πλάκα δεν είναι κακός δίσκος αλλά δεν είναι και τίποτα φοβερό.
Bon Jovi - Lost Highway: Δεν τον άκουσα και ολόκληρο, απλά παρακούγεται college rock στα αυτιά μου. Άντε και περιοδεία με την Avril Lavigne.Candlemass - King of the Grey Islands: O Messiah ξανάφυγε και οι Σουηδοί βγάζουν νέο δίσκο. Πιο ξερός ο ήχος, όχι τόσο ογκώδης όπως τους ξέραμε και κυρίως σε καμιά περίπτωση τόσο δυνατός όπως ο προηγούμενος. Τους αγαπάμε όμως.Dream Theater - Systematic Chaos: Πως γίνεται να είσαι progressive και οι δίσκοι σου να μοιάζουν τόσο μεταξύ τους; Άσε που καλοκαιριάτικα δεν παλεύονται τραγούδια πάνω από 15 λεπτά.

1 σχόλιο:

Nick είπε...

Μεταλ.Μεταλ. Μεταλ!

Χαφτοοοου!

Έλα μέσα στο πιτ φιλλαράκι, έλα μέσα!

Μεταλ όλη μέρα ρεεεεεεεε!