25 Αυγούστου 2008

Στροφή καλοκαιριού

Σας δίνω αποκλειστικότητα: τελειώνει το καλοκαίρι! Ό,τι προλάβουμε από τα καλά του για καμιά βδομάδα ακόμα. Έτσι ώστε να το μπουχτίσουμε και να πεθυμήσουμε τις δουλειές μας, το κρύο και τη συννεφιά...Μπα ε;
Το σίγουρο είναι ότι μπορούμε να κάνουμε μια ανασκόπηση, ίσως και μια καταγραφή τι θέλουμε να πετύχουμε για τη νέα χρονιά. Ό,τι μπορέσει ο καθένας αλλά εκεί που μένω εγώ είναι στο στίχο από το Die Young των Black Sabbath: live for today, tomorrow never comes. Από εκδηλώσεις και συμβάντα αυτό το καλοκαίρι, άλλο τίποτα για τον Seventh Son of a Seventh Son. Αυτά τα φέρνεις βόλτα, ξεκουράζεσαι λίγο και άντε για τα επόμενα. Για τα άλλα τα ζητήματα τι κάνουμε; Μάλλον το κλασσικό, τα αφήσουμε να πάνε μόνα τους.ΥΓ Και για να γίνω κακός, συμβουλή προς όσους ασχολούνται με τα προσωπικά-επαγγελματικά των άλλων γιατί φαίνεται αυτοί δεν έχουν ή γι άλλους λόγους (μη γίνω πολύ κακός..): Get A Life!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

gia na gino ligo o antilogos sto ysterografo....
arkei na prostheso oti kamia fora oi zoes mas eliloepireazontai,opote anagastika kamia fora prepei na boume kai se ksena xorafia,to zitima einai poso mpaineis kai ti kaneis ekei mesa,allla kai se ti katastasi einai to xorafi sou.

Anton είπε...

Και το ζήτημα είναι τι καταλαβαίνει ο καθένας από χωράφια για να κάθετε να ασχολείται με τα ξένα.