3 Σεπτεμβρίου 2008

Γωνία φθινοπώρου

Μπήκε ο κωλοΣεπτέμβρης και έπεσε λίγο η θερμοκρασία για να κάνει αισθητή την είσοδο του. Θέματα πάντα υπάρχουν αλλά είτε δεν είναι για το blog είτε είναι πολύ κλασσικά. Πχ για το δεύτερο τα εγκαίνια που κάνουν οι άρχοντες του τόπου στην πόλη μας, είναι μια τακτική που γίνεται εδώ και εκατονταετίες. Όσο υπάρχουν άτομα που θεωρούν αυτές τις αθλιότητες γεγονότα που πρέπει να προβάλουν και στα δελτία, τότε καλά κάνουν αυτοί. Εδώ αλλού εξουδετερώνουν τίγρεις μπροστά στην κάμερα, στον Μετροπόντικα που περίμενε να ρθει ο Σουφλιάς για να μπει το πρώτο κομμάτι του θα κολλήσουμε;...
Προσωπικά δουλειά δεν παίζει αλλά βαρέθηκα λίγο να κάθομαι. Το χώσιμο όμως θα ρθει ξαφνικά. Δε θα μας πιάσουν στον ύπνο τουλάχιστον. Ακόμα καλός είναι ο καιρός άρα ας κάνουμε καμιά εξόρμηση τώρα που μπορούμε. Άρχισαν να βγαίνουν και νέες μεταλλικές κυκλοφορίες. Για το Death Magnetic των Metallica θα έχει γνώμη μέχρι και αυτός που έχει ακούσει μόνο το Nothing Else Matters αλλά τι να κάνεις. Βαράει. Δε θα γίνει δίσκος ορόσημο αλλά αξίζει της προσοχής μου.

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Γεια χαρά φίλε Μεταλά, αν και δεν είμαι τρελός φίλος του Μέταλ(συγκεκριμένες μπάντες γουστάρω)
Έχεις ένα ωραίο blog, θα το προσθέσω στα αγαπημένα μου.

Γιάννης Ρέμπελος η αλλιώς το παιδί της πλατείας.

Anton είπε...

Σε ευχαριστώ. Μόλις βρω χρόνο θα μελετήσω το blog σου, εκ πρώτης όψεως ενδιαφέρον φαίνεται (αν και το τελευταίο post είναι για τον Λιακόπουλο :O)