15 Ιουνίου 2009

Ύποπτα μαγαζιά

Κόβοντας βόλτες στις γειτονιές της πόλης ίσως θα χετε πέσει σε κάποια μαγαζιά που είναι λίγο γκρίζα, λίγο ύποπτα. Τι εννοώ; Καταστήματα τύπου καφέ-μπαρ των οποίων το εσωτερικό δεν φαίνεται, καλυπτόμενο συνήθως με κουρτίνες ή φιμέ τζάμια. Τις πρωινές ώρες αυτά τα καφέ δεν φαίνεται να χουν κόσμο - το βράδυ δεν φαίνεται τι έχουν μέσα. Συνήθως καμιά κοπέλα θα είναι στην είσοδο ή μέσα ενώ και ο κόσμος που μπορεί να μπει είναι συγκεκριμένος και μιλάμε για άντρες πάνω από τα 50. Τι κάνε νιάου νιάου στα κεραμίδια; Προς τι όλη αυτή η αναφορά; Μα γιατί περνάνε απαρατήρητα και γιατί πυκνώνει η συχνότητά τους.

5 σχόλια:

Nick είπε...

Έχω ένα τέτοιο ακριβώς κάτω από την πόρτα μου...

Και ΟΧΙ δεν ξέρω τι παίζει μέσα! :o

Tzeni είπε...

Egw pali exw ena ligo pio pera apo to spiti, alla fantazomai ti paizei... otan mazeuei autokinita me upoptes fatses mono meta tis 12!

roulaki είπε...

Γκρίζα καφέ, με άτομα άνω των 50. Τι ύποπτο έχουν τα ΚΑΠΗ; Έχουν και φτηνό καφέ για τους ηλικιωμένους.

Nick είπε...

Το ερώτημα είναι το εξής. Σε πόσα από αυτά έχει ποσοστά ο Seventh; :O

Captain_nemo είπε...

χαχαχα Παντως αυτο που εχω δει εγώ ειναι περα απο καθε συναγωνισμό.. Μαγαζί στο στυλ Ιντερνετ καφέ με απαρχαιωμενους υπολογιστεςς και παραβαν γυρω απο τους υπολογιστες και με κατεασμενες τις κουρτινες συνεχεια...Και με μπαρ.. Αυτος κι αν ειναι συνδυασμός... Και μη ρωτάτε πως τα ξέρω, φαινονται λίγο απ'εξω... χαχαχα