4 Νοεμβρίου 2009

Έκτορας

Η είδηση για τον ερχομό του προπονητή Έκτορ Ραούλ Κούπερ στον Άρη έκανε αίσθηση. Σε τοπικό αλλά και διεθνές επίπεδο. Όπως και να χει, πρόκειται για τον ίσως σπουδαιότερο προπονητή που έρχεται στην Ελλάδα (ανεξάρτητα αν θα το αποδείξει στο γήπεδο). Σε μίζερους καιρούς, βρέθηκαν αντίπαλοι που προσπάθησαν να μειώσουν το βαρύ του όνομα. Τα ΜΜΕ πανελλήνιας εμβέλειας προτιμούν να ασχολούνται με τι απορρυπαντικό πλένουν τις κάλτσες τους οι τρεις της Αθήνας. Αλλά ποιος χαλιέται με αυτούς.
Προσωπικά αυτό που περιμένω είναι η ομάδα να αποκτήσει τη δική της ταυτότητα και νοοτροπία σκληρού αγωνιστή. Στοιχεία που χαρακτηρίζουν τον προπονητή αλλά και τον ομηρικό ήρωα.
Όπως και να χει συγχαρητήρια και στη διοίκηση. Που έχει όραμα για την ομάδα και το αποδεικνύει. Δεν ξέρω αν θα βρουν ανταπόδοση οι κόποι της ή που βρίσκει τα λεφτά αλλά σίγουρα ξεφεύγει από το μίζερο κατεστημένο.

4 σχόλια:

roulaki είπε...

Άσε, γιατί διαβάζω σχόλια παοκτσήδων και συγχύζομαι. Μιλάνε κι αυτοί που στον πάγκο τους έχουν καθίσει γραφικοί σαν τον πάτερ Αναστασιάδη, που θεωρεί ότι καλό προπονητικό κέντρο για προετοιμασία είναι το Άγιο Όρος. Νομίζω ότι κάθε υγιώς σκεπτόμενος φίλαθλος και όχι οπαδός πρέπει να χαίρεται με αυτή την κίνηση που αναβαθμίζει το τοπίο στο ποδόσφαιρο. Αλλά αν τον είχε πάρει κανένας γαύρος θα γινόταν χαμός. Εδώ μας ζάλιζαν για κάτι προπονητές τύπου Σεγκούρα και Σόλιντ. Να σου πω επίσης ότι υπάρχει και παρασκήνιο στα διοικητικά για τον ερχομό του Κούπερ. Διαβάζω ότι ήταν επιλογή του Αθανασιάδη, εν αγνοία του Κόντη, ενδεχομένως με σκοπό να του σταλεί ένα μήνυμα κι αυτουνού και να περιοριστεί λίγο η παντοδυναμία του.

Nick είπε...

Έκτορ ποιος;

Anton είπε...

Επειδή τα παραθλητικά έχουν γιγαντώσει, με δεκάδες γνώμες να ακούγονται επί παντός επιστητού από κάθε πικραμένο, δεν ασχολούμαστε με αυτούς.
Όσο για τον Κόντη τον άκουσα σήμερα και ήταν αναμεμιγμένος στις διαπραγματεύσεις. Δεν υπάρχει χώρος στην ομάδα για κοντρίτσες.

Mousel είπε...

Το καταραμένο το σύστημα κυνηγά τον αγωνιστή Άρη. Καλός, χρυσός ο προπονητής αλλά αν δεν σπρώξεις και την μπάλα στο πλεκτό χαΐρι δεν κάνεις...