11 Μαρτίου 2010

Ράδιο αρβύλα

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να ενημερωθεί κανείς αλλά ακόμα περισσότεροι για να παραπληροφορηθεί. Στο ιντερνέτ λοιπόν, όρεξη να χεις να βρίσκεις "πληροφορίες".
Χαρακτηριστικά, προχθές που έγιναν συλλήψεις των διαχειριστών ενός ελληνικού torrent site (αυτοί είναι πραγματικοί εγκληματίες, που δίνουν αντί να παίρνουν :@) βγήκε φήμη ότι ένας εκ των διαχειριστών ήταν μέλος της τηλεοπτικής Ράδιο Αρβύλας. Το μεσημέρι στο ράδιο τους άκουσα όλους (εκτός και αν κάνουν εκπομπή μέσα από το κελί).
Πριν μέρες πάλι, έπεσα κατά λάθος σε ένα κειμενάκι που έλεγε ότι στο διάλειμμα μιας εκπομπής ο Κανάκης πιάστηκε στα χέρια με έναν από τους άλλους για τα μάτια της Χριστίνας. Κάθε μέρα μαζί στο ραδιόφωνο είναι και κάνουνε χαβαλέ οι άνθρωποι.
Συμπέρασμα: ο κάθε μαλάκας γράφει ότι του κατέβει

Το καλό είναι ότι πρόκειται για ελαφρά θέματα. Στα βαριά είναι το πρόβλημα.

2 σχόλια:

roulaki είπε...

Ακόμη πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα η παραπληροφόρηση σχετικά με τη μετάφραση του κειμένου του περιοδικού Focus. Κυκλοφόρησε ένα κείμενο που έλεγε ανεκδιήγητες σαχλαμάρες για τον τρόπο ζωής των Ελλήνων και εξεγέρθηκαν όλοι οι Ελληναράδες για τον εμπαιγμό, για να αποδειχθεί ότι το πραγματικό κείμενο του Focus ήταν 10 σελίδες με αναλύσεις για την ελληνική οικονομία τα τελευταία 30 χρόνια.

Nick είπε...

Σκίιιιιιιιστεεεεεεεεεεεεεεεε!

THIS IS SPAAAARTAAAAA!

Γεια χαρρρά!

WipeOOOOOUT!

:o :p