2 Ιουνίου 2010

SNR

Από μέσα Ιούνη θα έχουμε όλοι ψηφιακό σήμα. Αν και όχι φαν της τηλεόρασης, τελευταία χαζεύω μερικές εκπομπές. Από ποιότητα και ενημέρωση δε λέει πολλά αλλά είναι καλή για χαβαλέ και για ξεκούραση. Έλα όμως που δε βοηθάει και το σήμα. Συχνά-πυκνά κολλάει, έστω για λίγο, η ροή και επανέρχεται αυτόματα. Σιγά τι θα χάσεις θα πει κάποιος, αλλά φανταστείτε να γίνονται τέτοια στο Mundial :@ Digea και ιστορίες. Αναλογικό και ας κουνάμε την κεραία λίγο δεξιά και λίγο αριστερά για να πιάσει.

Σημείωση: είμαστε με την Αργεντινή ;)

5 σχόλια:

roulaki είπε...

Και καλά δεν είσαι φαν της τηλεόρασης. Είναι ο κλασικός πρόλογος που κάνεις σε κάθε ποστ που ακολουθεί ανάλυση τηλεοπτικού φαινομένου. Τη μια φταίνε όσοι μένουν μαζί σου και την έχουν συνέχεια ανοιχτή και κάτι παίρνει το μάτι σου, μετά τα Νεφελίμ που σε απήγαγαν και σε έβαλαν να βλέπεις υποχρεωτικά Βάσια Λόη. Όλη την εβδομάδα που είχε Γιουροβίζιον δεν ανέβασες ούτε ένα ποστ, ενώ τώρα που τελείωσε ανέβασες τρία. Τυχαίο; Δεν νομίζω!

Anton είπε...

Δύο πράγματα έχω να πω:
Η Βάσια Λόη παντρεύτηκε έναν κακομούτσουνο και είδα όλη τη Eurovision :@

Nick είπε...

Δεν ξέρω τι έλεγε το πόστ. Το μόνο που ήθελα να πω είναι ΑΓΚΟΥ.

Επίσης Ρουλάκι, Ρουλάκι, Ρουλάκι... τς...τς...τς... σε τσακώνω στα πράσα σε blogs... ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΣ; Το ΛΟΣΤ το είδες.

Αυτά. Συγνώμη για την κατάχρηση χώρου :@

Nick είπε...

(σάλια παντού)

Ανώνυμος είπε...

ti elege re paidia to post tou,ego kati k***** evlepa