15 Δεκεμβρίου 2010

R u metal?

Μόνο από τον τίτλο του post, από τους τρεις που μπήκαν στο blog, οι δύο δεν έκαναν τον κόπο να διαβάσουν παρακάτω :@. Ο ένας που σκαμπάζει από metal, το μυαλό του θα πήγε στο πρόσφατο τραγούδι των Helloween και θα ξενέρωσε. Άρα δεν διαβάζει κανείς το παρακάτω εκτός και αν κάτι πήγε στραβά στις υποθέσεις.
Βαβούρα για τους άλλους, το riff κάτω από την εκκωφαντική μουσική είναι για μένα όλα τα λεφτά. Που θα σου κολλήσει και θα σου έρχεται στις πιο άσχετες φάσεις. Που ξεκινώντας να σιγομουρμουράς, σε κάποιο τραγούδι θα σε βγάλει. Αυτή η μελωδία που ξεχωρίζει, που αξίζει.
Για την ώρα η μπάντα παίζει, αλλά riff σαν κι αυτά δεν έχω ακούσει. Φταίει που το αφτί δεν είναι άμαθο αλλά και η μουσική είναι αρκετά lounge/pop ακόμα.Λέω καμιά χαζομάρα, κανένα πείραγμα να πάρει μπρος η μπάντα αλλά μπα. Η φτώχεια θέλει καλοπέραση (sic) αλλά ο καθένας ασχολείται με τον μικρόκοσμο του.
Περιμένω αυτό το ανέβασμα, το metal riff. Nα το ακούσω όταν ανέβω πάνω. Και να μη βρω τίποτα κουρασμένα και κορεσμένα παλικάρια. 8 και σήμερα :)

4 σχόλια:

Wise_One είπε...

Πολύ χαλαρό ρε συ, καλύτερα να έβαζες των Helloween :Ρ

Anton είπε...

:) Των Heloween δε θα το θυμόμαστε μετά από καμιά βδομάδα. Αυτό είναι παλιό κόλλημα

Nick είπε...

Πολύ ρώσικο το site, τι έψαχνες; :@

Εγώ αυτό που άκουσα ήταν το ταμπούρο να έχει αρκετό σώμα κοντά στα 200Hz, επίσης το σκάσιμο του είναι κλασσικό gated reverb, δηλαδή κάνει το ποοοοφ και πριν συνεχίσει η ουρά από το reverb το κόβεις με ένα gate :@

Δεν πρόσεξα το κομμάτι είμαι σε φάση audio engineer :p Μερικές ακόμη άχρηστες γνώσεις :o

Πολική Κατσαρίδα

Anton είπε...

Σε αυτό το site βρήκα καλό ήχο για το τραγούδι (για να μπορείς να το αναλύεις τεχνικά)