24 Μαΐου 2012

Το δις εξαμαρτείν

Από τα τέλη της προηγούμενης χιλιετίας (α τςςς) και για πολλά χρόνια άκουγα πολύ αθλητικό ραδιόφωνο. Κατά καιρούς φανατικά και σίγουρα ήταν μια καθημερινή ρουτίνα. Πέρα από τους προφανείς λόγους (ήμουν οπαδός ομάδας τότε) υπάρχουν και άλλοι. Θα μπορούσα να γράψω πολλά για το τι αποκόμισα και τι έχασα αλλά ίσως άλλη φορά.
Τελευταία, βρήκα πρόσβαση στο ράδιο πέρα από το ίντερνετ (από ένα παλιό κινητό). Έτσι δοκίμασα να βάλω λίγο από αυτούς τους σταθμούς. Δεν θα σταθώ στους στραβοστόμηδες παραγωγούς, ούτε σε ακροατές που έβγαιναν από τότε συνέχεια :@ Εκεί που αποφάσισα ότι φτάνει, όσο το θυμήθηκα το θυμήθηκα, ήταν όταν ο διευθυντής του σταθμού και επί σχεδόν είκοσι χρόνια στον αέρα αναρωτιέται (απόλυτα σοβαρά) τι σημαίνουν τα αρχικά ΑΣ, πχ ΑΣ Άρης.... Και ο δημοσιογράφος του Ηρακλή στην άλλη γραμμή για να αποτελειώσει την κατάσταση, παραδέχεται ότι αν και ξέρει τι σημαίνει το ΑΣ δεν ξέρει γιατί η ομάδα του είναι ΓΣ (Γυμναστικός Σύλλογος). Και αυτοί οι άνθρωποι ζουν από αυτό το επάγγελμα.

2 σχόλια:

roulaki είπε...

Τι σημαίνει ο αόριστος "ήμουν οπαδός ομάδας"; Και μάλιστα μας βάζει και το τότε δίπλα; Εννοείς ότι δεν είσαι πια; :-Ο Με σοκάρεις, θα σε βγάλω από τα favorites. Αν πάλι υπονοείς ότι δεν είμαστε πια ομάδα, θα συμφωνήσω. Η διοίκηση μας έχει κάνει μπουρδέλο. Ίσως και να τα παραλέω, γιατί ακόμη και τα μπουρδέλα έχουν μια στοιχειώδη οργάνωση και η τσατσά πληρώνει τις πουτάνες. Εμείς μόνο τσατσά έχουμε και απλήρωτους παίχτες.

Anton είπε...

Τότε αγόραζα κάθε Παρασκευή τον Super Aris. Σήμερα για φίλαθλο με κόβω αν και όπως πάει, δεν θα μείνει ομάδα για να υποστηρίζουμε.