13 Νοεμβρίου 2019

Ozzy και Madonna

Πριν από 30 χρόνια ο Ozzy είχε κάνει ντουέτο με τη Lita Ford και όχι με τη Madonna. Το περίεργο λοιπόν δεν είναι που τους έβαλα μαζί στον τίτλο ενώ δεν έχουν κάποια συνεργασία αλλά ότι ζουν ακόμα! Και όχι απλά ζουν αλλά βασιλεύουν. Περιοδείες, νέοι δίσκοι, χρήμα.
Που οφείλεται αυτό; Σίγουρα όχι στις φωνάρες που διαθέτουν ούτε στην ομορφάδα τους. Σίγουρα στην ικανότητα τους να προσαρμόζονται στις εποχές και ταυτόχρονα να κάνουν καλές επιλογές. Αλλά πιο πολύ η διάρκεια και η διατήρηση τους ως μεγάλα ονόματα έχει να κάνει με το management. Κακά τα ψέματα οι manager είναι αυτοί που δίνουν κατευθύνσεις και ιδέες και βοηθάνε τους πελάτες τους να μην χαθούν από το προσκήνιο. Και (δυστυχώς) αυτό δεν είναι μόνο προνόμιο στους pop καλλιτέχνες. Ο Ozzy σώθηκε από την κατρακύλα και η γυναίκα του η Sharon τον οδήγησε στο δρόμο της επιτυχίας. Οι Metallica είναι όλο και μεγαλύτεροι και συνέχεια στο προσκήνιο. Ο Smallwood είναι το 7ο μέλος των Iron Maiden.
Άμα δε γίνονται κουραστικοί και εντελώς εμπορικά προϊόντα δεν υπάρχει θέμα. Άμα όμως γίνονται πιο pop από την Madonna τότε γάμησε τα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: