24 Σεπτεμβρίου 2007

Athens baby!

Από το 2004 ή καλύτερα από το 2003 είχα να μείνω στην Αθήνα. Δεν ξέρω τι λένε οι άλλοι Θεσσαλονικείς αλλά εμένα μ' αρέσει. Θα έμενα χωρίς πρόβλημα. Κι αυτό γιατί έχει μέρη να γυρίσεις και όχι ένα κέντρο και την Κρήνη όπως εδώ. Και το παραμύθι ότι έχει καλύτερο κόσμο εδώ είναι για εσωτερική κατανάλωση. Πάτε Κολωνάκι να σας πω εγώ. Κάθε μέρος όμως όσο καλό και να το θεωρείς, αν δεν έχεις καλή παρέα είναι γάμησε τα. Ευτυχώς υπήρχαν οι συμφοιτητές από τα παλιά: κάποιοι αναλλοίωτοι (Διβανάκος), κάποιοι λίγο διαφορετικοί (Αλτάνης) και κάποιοι σοβάρεψαν (Ζιαμπαράκος-κι όμως). Όλα τριγύρω αλλάζουνε και όλα τα ίδια μένουν.
Το Τέξας δεν είναι τόσο cult όσο το θυμόμουν (και το ήθελα), το Marabu και το Kibubu δε θα μου μείνουν και αξέχαστα, οι καφετέριες που πήγα δεν είναι και οι καλύτερες του κόσμου. Και τι μ' αυτό; Μόνο ότι είδες φιλαράκια, μόνο ότι ξέφυγες από τη ρουτίνα, μόνο και μόνο ότι γύρισες ανανεωμένος φτάνει. Άντε και του χρόνου

ΥΓ. Ξανά thanks Βασιλάκη για τη φιλοξενεία (ΥΓ του ΥΓ. Για να κάνεις comment πατάς εκεί που λέει Σχόλια :Ρ)

4 σχόλια:

ekanou είπε...

Ε όχι και σοβάρεψε ο Ζιαμπαράκος. Επειδή δηλαδή παντρεύεται το παιδι? Εμένα ολόιδιος μου φάνηκε. Κατέβηκα κι εγώ κάτω, μες στο κατακαλόκαιρο - δε μπορώ να καταλάβω πως επιβιώνουν οι άνθρωποι στις πόλεις τα καλοκαίρια - αλλά δυστυχώς δεν βρήκα ούτε Αλτάνη, ούτε Παπαθανασίου, ούτε Διβάνη, ούτε πολλούς άλλους που έχουν μετακομίσει εκεί κάτω. Μόνο Ζιαμπάρα και Κόζαλη (παρ'όλα αυτά με καλύψαν και με το παραπάνω τα παιδιά).

Nick είπε...

Ε αλίμονο αν μια τεράστια (για ελληνικά δεδομένα_ πόλη δεν είχε μέρη να πας και κόσμο να δεις. Τώρα αν αντέχεται σε καθημερινό επίπεδο δε ξέρω.

Φαντάσου να είχες δώσει ραντεβού για καφέ και αντί να έχεις να κατέβεις απλά στο κέντρο να έπρεπε να διασχίσεις τι μισή Αθήνα. Δε θα αργούσες τα συνηθισμένα 20 λεπτά, αλλά 2 ώρες! Οοοοου.

Κολωνάκι; Είπαμε έχεις λεφτά, αλλά εσύ τα φυσάς! :@ :P

Anton είπε...

Όταν λέω σοβάρεψε εννοώ από την πλευρά ότι σε λίγο καιρό θα γίνει οικογενειάρχης :)

Ανώνυμος είπε...

Όταν τα λέει ο Δήμου για την πανέμορφη Αθήνα, κανείς δεν τον ακούει...Αχχ...