16 Ιουλίου 2007

Άντε μη

Έχω καιρό να γράψω όχι γιατί δεν έχω τι να πω ή βαριέμαι απλά πλάκωσε πολύ δουλειά Ιούλη μήνα. Μέχρι και 11 ώρες μάθημα χτυπάω αλλά τι να κάνεις τα λεφτά είναι νόστιμα :P Αλλά και τις ώρες που δεν δουλεύω οι βόλτες έχουν την τιμητική τους. Και τα μπάνια φυσικά. Καλά μπάνια σε όλους!
Κάτι άλλο για το blog. Μου λένε ορισμένοι ότι γράφω όλο για σκληρή μουσική ή για θέματα που δεν είναι και τα πιο ευχάριστα ή τα ποστ είναι μεγάλα και που να διαβάζουν. Καταρχήν αν είναι να ειπωθεί κάτι για το blog ας ειπωθεί μέσω σχολιασμού. Και αν δεν τους πολυαρέσει γενικά η θεματολογία ας δημιουργήσουν και αυτοί μια γωνιά να ασχολούνται με αυτά που τους ενδιαφέρουν. Αλλά που. Άντε μην αλλάξω διεύθυνση και με ψάχνετε!

1 σχόλιο:

Mousel είπε...

Τα εκατομύρια των αναγνωστών αυτού του blog (για να μην πω η οικουμένη ολάκερη) ζητούν ταπεινά συγνώμη από τον μέγιστο Έβδομο και τον εκληπαρούν να συνεχίσει το θεάρεστο έργο που υλοποιεί μέσω του εν λόγω ιστοχώρου και υπόσχεται ότι δεν θα αναφερθεί ποτέ ξανά στο μακροσκελές των άρθρων τα οποία ο Έβδομος γιος (τελικά το πήρα απόφαση αν κάνω παιδιά θα σταματήσω στο Έκτο) αναρτά!