9 Ιουλίου 2007

Type O Negative & Rotting Christ

Παρασκευή απόγευμα και όλη η πόλη την κάνει με ελαφά πηδηματάκια. Πλην 300 μεταλλάδων που μαζεύονται στη Μονή Λαζαριστών για να δουν ένα μίνι φεστιβάλ. Λίγοι και καλοί που είπε και ο Σάκης των Rotting Christ.

Inactive Messiah: Πρώτη μπάντα της ημέρας με πολύ καλό ήχο. Αν και καθαρά black metal που δεν είναι και η μεγάλη μου αγάπη, πρέπει να πω ότι τα παιδιά ήταν πολύ καλοί. Βέβαια παίζοντας αυτή την μουσική δεν πρόκειται να γίνουν ποτέ rock star αλλά μπορούν να θεωρηθούν άξια τέκνα των Rotting Christ.
Siva Six: Δεν άκουσα, πως είπατε, ορίστε, συγγνώμη κύριε ποιος είστε; Κάτι σαν μπιτάτο electro goth από έναν τύπο με μικρόφωνο και έναν με laptop. Πάλι καλα έπαιξαν μόνο 4-5 τραγούδια γιατί θα φευγε τενεκαδάκι μπύρα προς τη σκηνή.
Rotting Christ: Ήθελα καιρό να τους δω και η αλήθεια είναι ότι τους περίμενα πιο στατικούς στη σκηνή. Πραγματικά πολύ καλοί, έκαναν να περάσει μια ώρα με μια δύσκολη και μη συναυλιακή μουσική όπως το black metal, χωρίς να το καταλάβουμε. Το Νοέμβρη που παίζει να είναι ξανά από τα μέρη μας λογικά θα τους τιμήσουμε. Δικαιωματικά τους αξίζει ο τίτλος της κορυφαίας ελληνικής μπάντας.
Type O Negative: Αν κάποιος περίμενε μια κλασσική διάρθρωση και συμπεριφορά στο live τους ατύχησε. Ξεκίνησαν παίζοντας για ώρα κομμάτια που δεν μπορούν να θεωρηθούν και πολύ συναυλιακά. Σα να σολάρει ο DeMaio για κανά μισάωρο ένα πράγμα. Μετά άρχισαν κάτι χαζά με τον Pete Steele να εκσφεδονίζει μπουκάλια νερό στο κοινό, να παίζει με ένα μπουκάλι αντί για πένα, να παίζει επί 2 λεπτά ότι να ναι κάνοντας να-να-να και άλλα αφασιακά. Εύθυμη κατάσταση αλλά σε live για τη μουσική πάμε.

2 σχόλια:

ekanou είπε...

Ρε Αντωνάρα, έχει σε παίρνω τρεις μέρες τηλέφωνο στο σπίτι. Που είσαι? Πάλι διακοπούλες μπαγασάκο?

Anton είπε...

Μακάρι να ήμουν διακοπες. με έχει φάει η δουλειά. έχουμε και κινητό ρε type o negative