12 Φεβρουαρίου 2008

Αργία μήτηρ πάσης κακίας

Πριν κάποιο καιρό δούλευες πολύ. Τα λεφτά μια χαρά, συναναστροφές στη δουλειά κλπ όλα εντάξει. Και μετά μπλέκεις με τα γνωστά περίπλοκα πράγματα. Άντε να βγάλεις άκρη, άντε να συνεννοηθείς. Ώρες ώρες λες μήπως να διάλεγες τον πιο ίσιο δρόμο, τον βαρετό χωρίς συγκινήσεις και προκλήσεις. Θα χες σαπίσει ίσως αλλά θα χες και το κεφάλι σου ήσυχο. Επειδή όμως αυτό αντιτίθεται στα μυαλά που κουβαλάς (=όλα εμπειρίες είναι) μένεις σε αυτό το δρόμο. Μάλλον κάποια στιγμή θα ρθει καμιά νταλίκα από το αντίθετο ρεύμα και θα σε πετάξει μια και καλή εκτός δρόμου.
Η μέση λύση επομένως είναι να κάνεις δεξιά να σταματήσεις την πορεία σου και ασχοληθείς με τη δουλειά σου στην παρούσα φάση. Αργότερα ξαναβλέπουμε. Ή αν είσαι δημόσιος υπάλληλος που δεν έχεις αυτή την διέξοδο (:Ρ) να το ρίξεις στις καφρίλες. Καλές και αυτές.

5 σχόλια:

Nick είπε...

Η οποία δουλειά σου είναι να σπείρεις τον ηχητικό όλεθρο με τον τετράχορδο βασανιστή, ως μπασίστας στους Faded Line (οχι Faded Eyeliner - θα το γυρίσουμε στο γκλαμ όταν αποτύχουμε ως τιτάνες του thrash! :@)!

ekanou είπε...

(1) Πραγματικά αναρωτιέμαι αν το ρητό αυτό προέρχεται από τους αρχαίους ημών ... καθότι αυτοί όλο αργία ήτω. 'Η μήπως αναφέρεται στην αργία των άλλων και όχι στη δική μας?

(2) Αμαν αυτό το κόλημμα με τις ετικέτες. Βαρετά, ίσιος δρόμος, σάπισμα, ... Βαρετά είναι αν εσύ τα κάνεις βαρετά ανεξαρτήτως εργοδότη.

(3) "Η μέση λύση επομένως είναι να κάνεις δεξιά" - αυτό κάπως contradicting μου ακούγεται, ή μέση λύση είναι η μέση κατά βάση, αλλά αμα είναι να στρίψεις προς τα κάπου, στρίψε αριστερά ρε σύντροφε.

Ανώνυμος είπε...

ας προσθέσω και εγώ 3 λάθη σου.

"Ώρες ώρες λες μήπως να διάλεγες τον πιο ίσιο δρόμο, τον βαρετό χωρίς συγκινήσεις και προκλήσεις"

1)οι συγκινήσεις και οι προκλησεις είναι θέμα πιθανοτητων ,αυτές οι πιθανοτητες αυξανονται μετά απο αποφάσεις μας.αλλωστε εσύ λες οτι οταν διαλέγεις ρευμα κινδυνευεις απο νταλίκα.

"Η μέση λύση επομένως είναι να κάνεις δεξιά να σταματήσεις την πορεία σου και ασχοληθείς με τη δουλειά σου στην παρούσα φάση"

2)ή δουλειά σου ειναι 4ωρες την μέρα +αλλες 2 πηγαινε ελα,αναγκαστικά θες δε θες θα ασχοληθεις με μπασα μουσικες φιλους γκομενες???,αρα ουσιαστικά θα δημιουργεις φαύλο κυκλο

"Ή αν είσαι δημόσιος υπάλληλος που δεν έχεις αυτή την διέξοδο (:Ρ) να το ρίξεις στις καφρίλες. Καλές και αυτές."

3)μίλησα ποιο,πριν για το τι σημαίνει δουλειά.
όσο για το θεμα του δημ.υπαλληλου.εσύ προφανώς νομίζεις οτι δημ.υπάλληλος ειναι απλως αυτός χωρίς ζωή,πολυ κομπλεξ μου μυριζει.

Anton είπε...

radi μακάρι να το κανα και γω το τετράχορδο my friend of misery

αμερικάνε είσαι μακριά από το πατρίδα

koudako ασε τα κομπλεξικά comment σου και πάμε αύριο για καμιά ρετσίνα.

Nick είπε...

Με τέτοιο ποστ από Κουδάρα, πως και δεν έχει δώσει ακόμη το παρών ο Ιστίκ;