14 Φεβρουαρίου 2008

Του Αγίου Βαλεντίνου ανήμερα

Πριν χρόνια αυτή η μέρα μου φαινόταν καθαρά εμπορική και αδιάφορη. Και σήμερα πάνω κάτω το ίδιο πιστεύω μόνο που δεν κοροϊδεύω όσους την γιορτάζουν. Είναι μια αφορμή να κάνει ένα ζευγάρι κάτι διαφορετικό, που είναι πάντα καλοδεχούμενο. Το θέμα είναι τι είναι το διαφορετικό και το όμορφο αλλά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.
Αυτό όμως που έβρισκα και τότε αλλά και σήμερα το ίδιο εκνευριστικό είναι με αυτούς που δεν έχουν ταίρι. Γιατί δηλαδή να χαλιούνται, να κάνουν anti-Valentines day, ακόμα-ακόμα να μην βγαίνουν από το σπίτι τους; Να ψάχνεις αφορμές να περνάς καλά είναι λογικό αλλά να ψάχνεις αφορμές να χαλιέσαι είναι μαλακία. Υπάρχουν ήδη τόσο πολλά να χαλαστεί κάποιος, δε μας φτάνουν;

5 σχόλια:

Nick είπε...

Γιατί; Γιατί είναι μια απλή αντίδραση στο εμπορικό blitzkrieg που λαμβάνει χώρα αυτή τη μέρα.

Captain_nemo είπε...

νομίζω ότι έχεις δίκιο seventh. Εντάξη ξέρω πως καταντάει εκνυριστικό όλο αυτό το πανηύρι, αλλά είναι ωραίο να βλέπεις χαρούμενα πρόσωπα, λουλούδια και καρδιές τριγύρω, από το να βλέπεις ένα γκρι πράμα και αγέλαστες φάτσες.

Ανώνυμος είπε...

βασικά αυτό που σε γαμάει σε αυτή τη μέρα αν είσαι μονος ,είναι οτι καπου αρχίζεις και αναρωτιέσαι για τα ερωτικά σου,χώρια που δεν μπορείς να μπείς στο τρυπ ακι γιορτάζω δεν γιορτάζω.

όπως είχε πει κι ο φιλος μας ,δεν εχεις επιλογή γιορτάζω δεν γιορτάζω.είτε γιορτάζεις είτε δεν γιορτάζεις

ekanou είπε...

Εγώ πάντως έχω πάει σε Anti-Valentine party (από περιέργια) και πέρασα γαμάτα. Ποτό, μουσικούλα, αισθησιακή ατμόσφαιρα, πολλά γκομενάκια και όποιος έμεινε μέχρι τέλους είχε και τα τυχαιρά του - εγώ έφυγα νωρίς σαν καλό παιδί ;)

Anton είπε...

ekanou σε πάρτυ με κινέζες ή με τουρκάλες πήγες; αίσχος! :P