23 Ιουλίου 2008

Free Speech for the Dumb

Υπάρχουν χιλιάδες ελληνικά blog και σίγουρα κάποια από αυτά θα μου φαινόταν ενδιαφέροντα, αλλά ποιος ψάχνει και πως ψάχνει. Όποιος έχει να προτείνει κάτι είναι ευπρόσδεκτος.
Όσον αφορά το δικό μου, η θεματολογία είναι ευρεία αλλά ταυτόχρονα και μέσα σε όρια. Δηλαδή μπορεί να γράψω ότι μου κατέβει και μου περνάει από το μυαλό. Επειδή όμως πολλοί αναγνώστες είναι και γνωστοί ίσως δεν μπορώ να πω τι ακριβώς σκέφτομαι. Πχ αν πεις κάτι οξύ για το είδος της φιλίας που λαμβάνεις, θα σου ορμήξουν. Αν πας σε πιο βαθιά προσωπικά θέματα είναι σα να εκθέτεις τον εαυτό σου. Αν πας σε συναισθηματικά θέματα μπορεί να παρεξηγηθείς από το σήμερα ή το χθες. Μια λύση είναι να γίνει το blog πιο χαλαρό. Μια άλλη να υπάρξει και ένα (κρυφό) δεύτερο. Ανάλογα τις προθέσεις και τις ανάγκες του ιδιοκτήτή του. Για την ώρα μας καλύπτει η τωρινή μορφή του, για τη συνέχεια θα δείξει.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

το εχουμε ξαναπεί,το βλογκ σου ειναι εγωκεντρικό,άλλωστε εχεις χαρακτήρα και προσόντα που ξεχωρίζουν!!!

αν θεις να βρίσκεις αλλα μπλογκ,κανε κατι απλό ,μετακινήσου απο το ενα μπλογκ στο αλλο,βλέποντας αυτά που προτείνει ο κάθε ενας,είναι μια πολυ ενδιαφέρουσα αλυσίδα.

Nick είπε...

"άλλωστε εχεις χαρακτήρα και προσόντα που ξεχωρίζουν!!!"

:@ Αρχίζω να αναρωτιέμαι τι γίνεται σε αυτά τα ΣΚ...

Η playlist είναι απλά ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΗ και ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ :@