4 Ιουλίου 2008

July morning

Σε προηγούμενα post έγραφα ότι δεν υπάρχει διάθεση για δουλειά. Όπως και να χει όμως αν δεν έχεις κάτι συγκεκριμένο να ασχολείσαι και ειδικά αν αυτό το κάτι σ αρέσει, τότε λογικό είναι να φτάνεις σε σημείο να νοιώθεις σα θαλαμοφύλακας στο στρατό. Έτσι ήταν σχεδόν αναζωογονητικό που ξεκίνησα πάλι τμήμα στο φροντιστήριο.
Μου είπαν για το προηγούμενο post (κατ ιδίαν και όχι διαδικτυακά) ότι παραήταν μαύρο. Κάποιες σκέψεις και πιστεύω είναι που ίσως δε κολλάνε με το λεγόμενο καλοκαιρινό vibe αλλά αν τριγυρίζουν στο μυαλό σου, να μην τα γράψεις; Ίσως λειτουργούν κα σαν κάθαρση στην τελική.
Πείραξα δυο πραγματάκια στο blog όπως ίσως παρατηρήσατε. Καταρχήν έβγαλα το βιβλίο από το banner. Και γιατί δε θέλω να γίνονται συνερμοί ότι ξεχειλίζω από σοφία :P αλλά και γιατί βιβλίο έχω να διαβάσω από το 2005! Μετά έβαλα στο κάτω δεξιά μέρος τα πρόσφατα σχόλια γιατί διαπίστωσα ότι πολλοί δεν παρακολουθείτε τα σχόλια, τα οποία συχνά έχουν πολύ ενδιαφέρον. Τέλος, νομίζω ότι το καλοκαιρινό slide show πάνω δεξιά, μας μεταφέρει έστω και νοητά κάπου στο Αιγαίο.

Καλό και όχι υποτονικό ΣΚ σε όλους.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

TRIPSE TA MATAKIA SOY EXO EPITELOUS NET!!!!


to kalokairi den prepei na ksekina mesa apo tis psyxes mas,an ekei paizei xeimonas...

allo bebaia pou kapioi einai san tis arkoudes se xeimeria narki,alla se lathos epoxi...