4 Οκτωβρίου 2008

Φτου φτου

Μετά από ένα γεμάτο καλοκαίρι μπήκε το φθινόπωρο, το οποίο είναι συνώνυμο της δουλειάς. Βέβαια οι πιο πολλοί κοιτάμε αν η 27 Οκτώβρη θα είναι αργία για να πάμε καμιά εκδρομή αλλά τέλος πάντων. Με φώναξαν πάλι αναπληρωτή αλλά αυτή τη φορά κάπου πιο κοντά από τον πολυθρύλητο Άη Στράτη και έτσι θα πάω. Επειδή θα υπάρχει όμως καθημερινό πάνε-έλα, είπαμε να πάρουμε και μεις αμάξι. Να μην είναι άδειοι οι δρόμοι! Κάτι εκκρεμότητες με τη δουλειά υπάρχουν αλλά και να μη κάτσουν όπως ακριβώς τα θέλουμε δεν πειράζει. Μην είμαστε και αχάριστοι.
Τους φίλους δεν πολυβλέπουμε με όλα αυτά αλλά που θα πάει. Από τους διαδικτυακούς έχει χαθεί το roulaki (συνάδελφος) ενώ κάποιοι άλλοι διακτινίστηκαν στο Coventry :P
Σημείωση: Το αμάξι που λέγαμε :P

4 σχόλια:

Giannis P. είπε...

Το αυτοκίνητο του batman σε τουριστική έκδοση

Ανώνυμος είπε...

Το Roulaki χάθηκε γιατί διορίστηκε, όχι στον Αη-Στράτη, αλλά σε κοσμοπολίτικο νησί του Ιονίου. Λίγο τα σεμινάρια, λίγο η αναμονή μέχρι την οριστική τοποθέτηση σε σχολείο, λίγο που άργησα να το πάρω απόφαση για ίντερνετ στο σπίτι, δεν πολυμπαίνω στο διαδίκτυο. Ωραίο πάντως το νησί, καλό το κλίμα στο σχολείο με συναδέλφους. Θα τα λέμε πιο συχνά από αυτή τη βδομάδα. Καλή αρχή και σε σένα.

Υ.Γ. Τι αμάξι πήρες τελικά?

Anton είπε...

Καλή αρχή. Τι τις βάζω τις φωτογραφίες πάνω δεξιά; Opel Astra

Ανώνυμος είπε...

καλοτάξιδος ακολουθώντας πάντοτε τον νόμο βερελή.