16 Ιανουαρίου 2009

17 Γενάρη

Δεν πρόκειται για νέα τρομοκρατική οργάνωση αλλά για τη μέρα της γιορτής μου. Επειδή σπίτι από παλιά θεωρούνταν σημαντικότερη γιορτή η ονομαστική εορτή έτσι ακόμα και τώρα θα υπάρχουν κεράσματα, συνάξεις, έξοδοι. Όχι ότι δεν υπάρχουν κάθε ΣΚ αλλά αυτό θα ναι πιο επίσημα :)
Σκεφτόμουν να σχολιάσω και πράγματα επαγγελματικά, ανθρωπίνων σχέσεων αλλά πάντα ήμουν της άποψης πως ό,τι σκεφτόμαστε να το λέμε μπροστά, όχι από πίσω και στα μουλωχτά. Ντομπροσύνη λέγεται αυτό. Όπως και δε μ' αρέσουν τα παχιά λόγια. Αυτά είναι για τους επικοινωλιολόγους, τους δημοσιοσχετίστες, τους φανφάρες. Καλό και γιορτινό ΣΚ σε όλους λοιπόν!ΥΓ Μετά από καιρό ξανάβαλα το μπάσο στην καθημερινότητα μου (δεν είναι αυτό στη φώτο. Το δικό μου είναι 4χορδο :@).
ΥΓ 1. Χωρίς πένα φυσικά!

6 σχόλια:

Nick είπε...

Χρόνια Πολλά και Καλά λοιπόν.

ΥΓ1. Sorry δεν σε πιστεύω για το μπάσο :@ Sound Clip ή δεν υπάρχει :p

ΥΓ2. Μπάσο χωρίς πένα δεν νοείται στο Hard Rock. Μπάσο με δάκτυλα στο Metal δεν διακρίνεται. Πάει και τελείωσε [έκτος αν μιλάμε για κλίκατα κλάκατα ήχο]. Μάθε και τις δύο τεχνικές.

Anton είπε...

Η πένα είναι για τους gay κιθαρίστες :@ Αν δεν ματώσει το δάχτυλο δεν βγαίνει νότα

Nick είπε...

:p

Δε διαφωνώ. Μάθε εσύ με δάκτυλα, αλλά όταν χρειαστεί να παίζεις με άλλα όργανα (σε metal και πάνω) παίζε με πένα ;)

Αλλιώς θα λες "μα δεν ακούω τι παίζω!"

Ανώνυμος είπε...

χρόνια σου πολλα λατρεμένε υπέροχε μας φίλε!!!

Ανώνυμος είπε...

Χρόνια πολλά και καλά, έστω και αργοπορημένα! Τηρώ βλέπεις τις προτροπές σου για αποδράσεις τα Σαββατοκύριακα. Εύχομαι να μας κρατάς συντροφιά με πολλά και καλά ποστ ακόμη. Ό,τι καλύτερο στη ζωή σου.

Anton είπε...

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας. Ωραία πέρασα στη γιορτή μου, να περνάτε και σεις καλά