8 Ιανουαρίου 2009

Θρόισμα

Στο blog έχω πολύ καιρό να αναφερθώ σε άλλους ή και εκτός blog να σταθώ στις συμπεριφορές τους. Είχε πολύ δουλειά το μαγαζί με τα δικά του και δεν προλάβαινε :) Κοινό σημείο σε όλους εδώ και καιρό, είναι ότι κάτι κινείται αλλά περισσότερο σαν θρόισμα ακούγεται παρά σαν ανεμοστρόβιλος. Αυτό είναι καλό για τους απέξω (πχ για μένα) αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι καλό γι αυτούς: η σταθερότητα μετά από κάποιο διάστημα γίνεται στασιμότητα. Αλλά αυτοί ξέρουν. Εμείς συνεχίζουμε στους γνωστούς ακατάπαυστους ρυθμούς.

3 σχόλια:

alexandros είπε...

νομίζω αυτό που πρέπει να συζητηθεί περισσότερο είναι η αίσθηση του χρόνου και πως αξιοποιείται απο κάποιους.


το ποστ προσφέρετε για καλόβουλα ή κακόβουλα σχόλια.

εμένα το πόστ με κάλυψε 100%
εν μέρη συμφωνώ

Mousel είπε...

Σύμφωνα με πληροφόρηση που είχα άρχισες να λογοκρίνεις πάλι τα σχόλια. Όσο για το φίλο μας τον Αλέξανδρο, πολύ ήπιο τον βλέπω στο σχόλιο του σε σχέση με αυτά που μου έλεγε προχθές.

Και κάτι τελευταία. Η αυτοκριτική είναι καλύτερη από την κριτική. Μπορεί να πονάει περισσότερο αλλά είναι και σαφώς πιο οφέλιμη για τον καθένα μας...

Anton είπε...

Ενήλικοι είμαστε και έχουμε το θάρρος της γνώμης. Τώρα αν κάποιος ενοχλείται από τις απλές αναφορές του post είναι μάλλον γιατί δεν τα χει καλά με τον εαυτό του (η αυτοκριτική) παρά γιατί του επιτίθεται κανένας. Δεν υπάρχει τέτοια πρόθεση.
Περί "λογοκρισίας" τα χουμε πει και στο παρελθόν, μην επανερχόμαστε.