16 Μαΐου 2008

Στους ρυθμούς του τελικού

Εδώ και καιρό το ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη ζει στους ρυθμούς του τελικού του Σαββάτου. Από την Τετάρτη και όλη η πόλη. Χαμός με τα εισιτήρια (μήπως περισσεύει σε κανέναν καλό χριστιανό;), η προετοιμασία, τα συνθήματα, η προσμονή έχει φέρει τον ενθουσιασμό στα ύψη. Μου θυμίζει παραμονές τελικού στο Euro που αν και outsider όλοι πηγαίναμε μες την τρελή χαρά. Άντε να δούμε. To be continued...

Update 16/5 - 20:50
Ο Ολυμπιακός μπορεί να δίνεται η αίσθηση ότι είναι χαλαρός ως αδιάφορος αλλά δεν ξέρω καμιά ομάδα να πηγαίνει σε τελικό για την πλάκα της. Πόσο μάλλον όταν πρόεδρος της είναι ο Σωκράτης Κόκκαλης.
Ο Άρης θα κατέβει με πολλές προσδοκίες από τον κόσμο του, που περιμένουν έναν τελικό γιορτή-θρίαμβο. Αυτό δίνει ώθηση αλλά και φορτώνει άγχος. Ελπίζω αυτό να μην φανεί μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Update 16/5 - 20:55
Μη βάλετε μέσα τον Πρίττα!

Update 17/5 - 16:35
Μαθαίνω άρχισαν τα πρώτα ντου στο γήπεδο. Λες να δοκιμάσουμε και μεις; Μάλλον για Αριστοτέλους με βλέπω.

Last Update 17/5 - 22:20
Μια λέξη: Αποτυχία. Πιο ουσιαστικός από όλες τις απόψεις ο Ολυμπιακός πήρε το Κύπελλο. Στον Άρη θα ακουστούν πολλά: για την ποιότητα των παικτών, τον προπονητή, τη νοοτροπία, την γκαντεμιά.

7 σχόλια:

Captain_nemo είπε...

ΆΣΕ , όσο σκέφτομαι ότι επειδή ο αγώνας θα γίνεται πάνω από τη γειτονιά μου και ότι μάλλον θα τα κάνουν κομμάτια πάλι δε μπορώ να είμαι και πολύ ήσυχος. Την προηγούμενη φορά που έπεζε ο πάοκ στο καυτατζόγλειο δε μπορούσα να αναίβω στο σπίτι μου, μιας και από κάτω τα έκαναν κομμάτια..

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Seventh, άντε και καλή μας τύχη στον τελικό σήμερα. Την έψαχνα κι εγώ για εισιτήριο αλλά φυσικά δεν βρήκα. Την ομάδα την έχω ικανή για το καλύτερο και για το χειρότερο σήμερα με βάση τα παιχνίδια που κάναμε τον τελευταίο καιρό, οπότε δεν είμαι ούτε υπερβολικά αισιόδοξη, ούτε και απαισιόδοξη πάντως. Λες να τη σηκώσουμε την κούπα; Νομίζω πάντως ότι θα μας άξιζε ένας τίτλος, σαν ένα ορόσημο ρε παιδί μου για αυτή την ομάδα που ήταν η καλύτερη που είχαμε την τελευταία 10ετία και βάλε.
Κατά τα άλλα, πολύ στη φιλοσοφία το έριξες βρε τον τελευταίο καιρό. Περνάς φάση αναθεώρησης της πορείας της ζωής σου μεχρι τώρα; Δεν σου φαίνονται όλα πιο όμορφα τώρα που ανοίγει ο καιρός και τελειώνουν τα σχολεία;

Ανώνυμος είπε...

Pantos tora pou anoigei o kairos eimai pio xaroumenos. Ekdromes, aitiseis gia to dimosio, mpasket. Den mou menei xronos gia filosofia, alla os gnoston i fillosofia einai o exthros tis drasis

Anton είπε...

Τα επεισόδια έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι αγώνων με παρουσία οπαδών και των δύο ομάδων. Όσα λιγότερα λοιπόν τόσο καλύτερα.
Τώρα για τη θεματολογία του τελευταίου καιρού, έχει από όλα. Υπήρχαν περίοδοι βαρύτερης "φιλοσοφίας". Όντως ο καιρός σε προδιαθέτει θετικά και μην έχοντας πολλές ώρες μάθημα τελευταία, το χω ρίξει πολύ στο έξω. Πχ σήμερα από το απόγευμα για το ματς και ελπίζω να συνεχίσουμε το βράδυ στο Λευκό Πύργο για τους πανηγυρισμούς. Vamos

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον για Αριστοτέλους με βλέπω.

O Omilos einai kaliteros. I aristotelous einai gia tin messaia taksi. Den tha po gia Kamara, giati o s gnoston i Kamara kourase.

ekanou είπε...

Αντε και του χρόνου :)

Ανώνυμος είπε...

δυστηχώς φέτος δεν ανεβήκατε στην κορυφή του Εβερεστ σας.είσασταν λιγοι,κόσμος παίχτες ,προπονητής.

φάνηκε οτι μεγάλη ομάδα ακόμη δεν είστε.