6 Μαΐου 2008

Σωκράτη εσύ superstar

Ακολουθούν αποσπάσματα από την πρόσφατη συνέντευξη του Σωκράτη Κόκκαλη, νούμερο ένα παράγοντα του αθλητισμού αλλά και του τόπου. Ότι είναι ο Αλέφαντος για τους προπονητές, είναι ο Socrates για τους προέδρους. Τι να περιμένεις μετά...

Ο Ολυμπιακός αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση. Δεν μπορούμε να το παίρνουμε συνέχεια εμείς, αλλά αν δεν μπορούν οι άλλοι, τι να κάνουμε; Θα τα παίρνουμε


Γιατί δεν είχε το θάρρος να πει πως το πρωτάθλημα ήταν ένα δώρο από ένα ανώτατο αναγνωρισμένο δικαστήριο και την έπεσε στον κ.Γκαγκάτση; Αυτό δεν λέγεται μαγκιά, λέγεται... βάζουμε τρεις τελίστες γιατί έχουμε και δικαστήρια με τους κυρίους.


Ο Ολυμπιακός μετά από μια μικρή διακοπή με το πρωτάθλημα του κ. Δούρου, πήρε άλλα τέσσερα πρωταθλήματα.

Βλέποντας πως η ώρα έχει περάσει, ο Σωκράτης Κόκκαλης ζήτησε από τους δημοσιογράφους να κάνουν την τελευταία ερώτηση, θέλοντας να... πικάρει ΑΕΚ και Παναθηναϊκό: "Κάντε μια τελευταία ερώτηση γιατί θέλουμε να δούμε και τα πλέι-οφ (γέλια)", τόνισε χαρακτηριστικά.


Ο κ.Νικολαΐδης έχει ένα κόμπλεξ με τον Ολυμπιακό εδώ και χρόνια, το οποίο πολλές φορές εκφράζεται με διάφορους τρόπους.
Ακουγα και κάτι υπολογισμούς που έκανε ο κ.Δώνης, ότι αν γινόταν εκείνο και τ’άλλο θα έβγαινε η Λάρισα πρωταθλήτρια. Κακώς δεν έκαναν και στη Λάρισα μια απονομή! Κύπελλα πουλάνε πολλά, το θέμα είναι να πάρεις το κανονικό κι όχι το τζούφιο.

Πολλά ακούμε, ο ένας λέει ότι θα κάνουμε γήπεδο στο Βοτανικό, ο άλλος δεν θέλει στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ακούμε, αλλά δεν βλέπουμε γήπεδα. Ας δούμε πρώτα τον Παναθηναϊκό και βλέπουμε. Και βέβαια θα αντιδράσουμε. Θα κάτσουμε... να τη φάμε;


Δεν μπορεί ο κάθε προπονητής που έρχεται στον Ολυμπιακό να θέλει τους δικούς του ανθρώπους και να παίζει το δικό του σύστημα. Ο προπονητής το μόνο που θα μπορεί να φέρει θα είναι έναν βοηθό.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

α)για να ασχολείσαι με τα αθλητικα σημαινει σιγα σιγα παιρνάς την φάση ήμο.
β)ο ολυμπιακος γινεται σιγα σιγά η πιο μισητή ομάδα της ελλα΄δος και η οουσία είναι πως θα τιμωρηθεί απο την κοινή γνωμη ως η χάρτινη ομάδα και η πιο πέτσινη.

Ανώνυμος είπε...

Mporei na thelei na arxisei to manager.