29 Μαρτίου 2008

Ζώ(ο)δια

Προσωπικά δεν πιστεύω στα ζώδια αλλά και όσους ή καλύτερα όσες έχω γνωρίσει και ασχολούνται, πάλι λένε ότι δεν πιστεύουν. Από ότι έχω καταλάβει με αυτή την ιστορία ισχύουν δύο πράγματα: πρώτον ότι τα ζώδια έχουν κάτι να πουν μόνο όσον αφορά το προφίλ των ατόμων. Δηλαδή διαβάζεις τα χαρακτηριστικά του ζωδίου σου και βρίσκεις πολλά που όντως ισχύουν σε σένα. Βέβαια υπάρχει και αυθυποβολή αλλά τέλος πάντων. Τώρα για προβλέψεις, μην το σχολιάσω καλύτερα
Το δεύτερο που έχω καταλάβει είναι ότι με τα ζώδια ασχολούνται μόνο οι γυναίκες. Ξέρουν το προφίλ κάθε ζωδίου, με ποιο ταιριάζει ερωτικά, αν αυτή η περίοδος είναι καλή γι αυτό και μερικές μπορούν μέσα σε 2' να καταλάβουν τι ζώδιο είσαι. Ποια Λίτσα Πατέρα και μαλακίες. Κατά τα άλλα αν τις ρωτήσεις αν πιστεύουν, θα πουν όχι!
Τώρα τι μας αφορούν εμάς όλα αυτά; Απλά είναι μια καλή αφορμή για συζήτηση με κοπέλα, είτε σε ενδιαφέρει είτε όχι.

ΥΓ Βέβαια αν δεν ακούς glam/sleaze/poser που πας :P

15 σχόλια:

Nick είπε...

Τα ζώδια είναι τόσο άκυρα που αν ήμουν η Πατέρα θα γελούσα με κάθε παχυλή επιταγή!

Δεν έχουν την παραμικρή επιστημονική βάση και αυτό το καταλαβαίνει κάποιος με γνώσεις δημοτικού.

Πώς είναι δυνατόν ο Ερμής να επηρεάζει τα... οικονομικά μου... ένας Δίας το ξέρει...

Ανώνυμος είπε...

Θα συμφωνήσω ότι τα ζώδια έχουν κάτι να πουν μόνο σχετικά με κάποια χαρακτηριστηκά του κάθε ζωδίου και όχι τόσο με τις προβλέψεις.
Επίσης έχω παρατηρήσει ότι σχεδον κανενας δεν πιστευει στα ζώδια αλλα όλοι τα διαβάζουν αν τα βρούν μπροστά τους και όλοι επίσης ξέρουν τι ζώδιο είναι και κάτι παραπάνω κάποιες φορες!Γιατί??
Αλλά ξέχασα..Οι άντρες τα διαβάζουν για να πιάνουν συζήτηση με τις γυναίκες ε?:)
Οι καρκίνοι πάντως παντρευονται φέτος σύμφωνα με τα ζώδια.. ;)

Anton είπε...

Stacy οι περισσότεροι τα αντιμετωπίζουν με μια χαλαρότητα. Επειδή μπορεί να πούνε κι αυτοί κάτι δεν πάει να πει ότι τα πιστεύουν.
Οι καρκίνοι πρέπει να βρούνε ένα σωστό άνθρωπο και οι παντρειές έπονται παρασάγγας

Ανώνυμος είπε...

τα ζωδια ειναι ο τρόπος να αποδειξεις οτι κατεχεις κατι πολυ καλα ,χωρίς να εχεις την παραμικρή γνωση πάνω στο αντικειμενο (εγώ πιστευω οτι επηρεαζουν την ζωή μας)

Nick είπε...

Stacy οποιαδήποτε περιγραφή με τόσες παραμέτρους όσες και καλά σκιαγραφούν τα ζώδια είναι σίγουρο ότι θα έχει στοιχεία που προσεγγίζουν το χαρακτήρα σου. Άλλωστε πως ποσοτικοποιήσει το κοινωνικός ή το "κλειστός".

Για να μην πολυλογώ είναι απλά σαχλαμάρες. Και δεν χωράει το μυαλό μου πως κάποιος μπορεί να ασχολείται σοβαρά με αυτά τα πράγματα...

Κουδ και εγώ πιστεύω ότι μας επηρεάζει το βαρυτικό πεδίο του μεγάλου μοβ ελέφαντα στους ουρανούς, αλλά δεν μπορώ να βγάλω λεφτά από αυτό :@ :P

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πάλι πιστεύω οτι δεν μπορεί να μην έχει κάποια βάση έστω και σε πολύ μικρό ποσοστό κάτι με το οποίο ασχολούνται τόσοι πολλοί άνθρωποι εδώ και τόσα πολλά χρόνια.
Χωρίς βέβαια να πιστεύω οτι πρέπει σώνει και καλά να καθορίζουμε τη ζωή μας σύμφωνα με αυτά που λένε τ'αστρα και οι αστρολόγοι.
Χαλαραα που λέτε και εσείς οι βόρειοι :)

Mousel είπε...

@Stacy Αν χαρακτηρίζαμε σοβαρό ή βάσιμο κάτι μόνο και μόνο από την πλήθος των ανθρώπων οι οποίοι ασχολούνται με αυτό, τότε το πιο σοβαρό θέμα πάνω στη γη θα ήταν το ποδόσφαιρο και τα reality shows και το πιο ανάξιο λόγου η φτώχια στις χώρες του Τρίτου Κόσμου.

Ανώνυμος είπε...

Μα εγω δεν είπα ότι τα ζώδια είναι κάτι σοβαρό επειδή ασχολείται τόσος κόσμος με αυτά.. είπα οτι ίσως έχουν κάποια βάση.
Αλλωστε δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ενοχλούν καποιους τα ζώδια.. Οποιος θέλει τα πιστεύει και οποιος δε θέλει τα αγνοεί.

Mousel είπε...

Κανείς δεν ενοχλείται πραγματικά απ'τα ζώδια (εκτός και αν τα χρησιμοποιήσει ως λόγο η κοπέλα σου για να αλλάξει κάτι στη σχέση σας...)! Είναι μια ψιλοαστεία ιστοριούλα που ορισμένοι πιστεύουν πως θα χαρακτηριστούν αρνητικά αν πουν πως ασχολούνται γι'αυτό βγαίνουν και τα απορρίπτουν μετά βδεληγμίας!

Nick είπε...

@Stacy

Ένας τεράστιος αριθμός ανθρώπων πιστεύει ότι ένας γενειοφόρος παππούλης έφτιαξε τον άνθρωπο από πηλό στην Μέση Ανατολή...

:p

Για να μην αναφέρουμε ότι οι θέσεις των αστερισμών δεν είναι στην ίδια θέση που αναφέρουν τα αστρολογικά how-to-con-people...

http://en.wikipedia.org/wiki/Astrology

Δεν με πειράζει να πιστεύει ότι θέλει ο καθένας, με πειράζει που άνθρωποι σαν την Πατέρα έχουν κάνει μια περιουσία εξαπατώντας τους αφελείς...

Ανώνυμος είπε...

\beginquote
με πειράζει που άνθρωποι σαν την Πατέρα έχουν κάνει μια περιουσία εξαπατώντας τους αφελείς...
\endquote
Makari na itan mono i Patera.
Edo alloi kanan periousia poulontas ton sosialismo se emas

Ανώνυμος είπε...

esena se peirazoun oi plousioi socialistes emena me peirazoun oi dolofonoi deksioi,alloste ta zodia den einai ideologia alla epixeirisi.

Ανώνυμος είπε...

Giati o sosialismos einai ideologia?Epixeirisi einai. Poulas stous ithagenis isotita kai esi zeis se kolospita(TM)

Ανώνυμος είπε...

Πως είναι δυνατόν ούτε καμιά δεκαριά από δαύτους τους «δολοφόνους δεξιούς» να μην έχουν αναγνωριστεί από θύματά τους ή να μην έχουν καταλήξει σε φυλακές; Γιατί δεν υπάρχουν στην υπαρκτή πραγματικότητα, παρά μόνο στη φαντασία και τα γραπτά αριστερών προπαγανδιστών.

Για να μην θυμηθούμε και τα κονσερβοκούτια των συμμοριτών...

Ανώνυμος είπε...

kala vre ceis k afu dn asxoleiste me t zwdia..gt dn allazete k suzhthsh k xalate tsaba toso xwro lol