16 Ιανουαρίου 2006

I 'm a blogger now, why don' t you kill me

Σιγά σιγά αρχίζω να ασχολούμαι περισσότερο με το blog. Νομίζω ότι όπως και στο Blaze.gr, το κλειδί είναι να μπεις στο tripακι. Να γίνει δικό σου κομματι. Και ίσως αυτή η μορφή έκφρασης είναι πιο πρόσφορη γιατί πρόκειται για κάτι εντελώς προσωπικό, χωρίς κανένα περιορισμό. Αυτό με κάνει και αναρωτιέμαι γιατί δεν κάνουν blog oι περισσότεροι. Δεν έχουν να κάνουν καποιο σχόλιο για το περιβάλλον που ζουν, δεν τους έρχεται να βγάλουν κάτι που τους απασχολεί, δεν έχουν την επιθυμία να μιλήσουν για κάτι που τους αρέσει; Μάλλον έχουν συνήθησει στη λογική του φραπέ: μαζευόμαστε από συνήθεια και σπάνια θα πούμε κάτι που μας προβληματίζει, κάτι περά από τα τετριμμένα και το χαβαλέ. Θα θελα να σχηματίζαμε μια κοινότητα, τουλάχιστον όπως του Blaze αλλά δε βλέπω να ακολουθούν όλοι. Πχ Katsiba, mousel, Bloody Angel. Και μη μου πείτε ότι δεν προλαβαίνετε γιατί ο γράφοντας είναι στρατευμένος και βρίσκει χρόνο να ασχοληθεί! (δε θέλω σχόλια για το τι σόι θητεία κάνω!)

ΥΓ Αν κάποιος κατεβάζει παράνομα δίσκους από το internet είναι απατεώνας ε; Αν υπάρχει κάποιος που παίρνει δίσκους από αυτόν και τους κάνει κριτική χωρίς να τον ρωτήσει, τότε αυτός τι είναι;! :P

7 σχόλια:

Nick είπε...

Φίλε Istikoglou ίσως τώρα αντιλαμβάνεσαι πως ένιωθα για το Blaze. Παρ'όλα αυτά συνεχίζω να γράφω. Γιατί το κάνω; Γιατί κάποιος να κάνει blog;
Για να ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ. Μην το βλέπεις με όρους οικονομίας(την οποία ξες ότι μισώ με πάθος), δες το με όρους προσωπικής ελευθερίας. Με όρους οικονομίας όλα τα blog είναι αποτυχημένα και παράλογα. Με όρους έκφρασης είναι κάτι το μοναδικό. Μπορείς πραγματικά να μάθεις τον άλλο και το πως σκέφτεται.
Οπωσδήποτε ελάχιστοι νοιάζονται και ελάχιστοι μπαίνουν στον κόπο να το κάνουν. Ειδικά στην Ελλάδα, όπου το όνειρο μας είναι να γίνουμε ένας ακόμη μαλάκας δημόσιος υπάλληλος.
Όποιος ξεκινάει blog περιμένοντας ανταπόκριση, ας το κλείσει τώρα. Όποιος το κάνει γιατί του αρέσει να γράφει (άλλο ένα χόμπι που μπορεί να έχει κάποιος στο άπλετο ελεύθερο χρόνο που σου αφήνει το δημόσιο;) και να εκφράζεται keep blogging ;)

υγ. Άθλια μπιχτή! Τι; Σου έφαγα το review; :@

Nick είπε...

Αυτά τα \end{quote} που βάζεις δε βουλεύουν στο blogger! Δεν είναι καν tags! Stop it! :@

Anton είπε...

Μαζί σου ρε Radi. Γιατί εκ πρώτης άποψης έιναι λίγο απογοητευτικό να μη σε διαβάζουν. Αλλά όπως σωστά το θέτεις εδώ δεν είναι προσφορά και ζήτηση, ούτε και προσπαθούμε να εντυπωσιάσουμε καμιά γκόμενα.
Δε νομίζω να μη ξέρει ότι δε λειτουργούν τα \end{quote}. Είναι μεγάλη φάλα-κου

Ανώνυμος είπε...

\begin{comment}
\begin{quote}
Αυτά τα \end{quote} που βάζεις δε βουλεύουν στο blogger!
\end{quote}
Το ξέρω φυσικά. Είναι εντολές της LaTeX
\begin{quote}
Αλλά όπως σωστά το θέτεις εδώ δεν είναι προσφορά και ζήτηση, ούτε και προσπαθούμε να εντυπωσιάσουμε καμιά γκόμενα.
\end{quote}
Ποιος μίλησε για γκόμενες; Εάν θέλαμε να εντυπωσιάσουμε τις γκόμενες, θα τις εντυπωσιάζαμε με blog; Πρώτη φορά το ακούω αυτό.
Για τα υπόλοιπα ο χρόνος θα δείξει.
\end{document}

Sleepless είπε...

Μετά την έλευση του Usb Modem όλα είναι πιο εύκολα.Έτσι δημιούργησα το δικό μου blog που βρίσκεται στο into-my-haven.blogspot.com.να είχε και κάτι μέσα καλά θα ήταν!Λείαν συντόμως!

Ανώνυμος είπε...

Αυτό εσύ το λές modem?

Nick είπε...

Koudako βλέπω ότι η ορθογραφία σου βελτιώθηκε αισθητά! :@

Ps. Και κάτι για τον Seventh! OVERKILLLL ρεεεεεε!