8 Ιανουαρίου 2006

Motorhead - Inferno



Τι ήχο θα έχουν ή που θα κινηθούν σε κάθε άλμπουμ τους οι Motorhead το γνωρίζουμε όλοι: σ’ αυτό που κινούνται από τα τέλη της δεκαετίας του 70 μέχρι σήμερα! Για τους άσχετους και μόνο το Ace of Spades ή το Killed by Death να έχετε ακούσει θα καταλάβετε τι εννοώ. Μόνο που όσο να ναι έχει και τη δύναμη του σήμερα. Κατά συνέπεια αυτό που μένει είναι αν γράφουν καλά τραγούδια. Μα αυτό δεν πρέπει να είναι και το ζητούμενο για κάθε συγκρότημα;!


Προσωπικά δεν είμαι και ο μεγαλύτερος fan του συγκροτήματος αλλά γουστάρω πολλά τραγούδια τους. Ούτε και προσκυνώ τον Lemmy (ο ηγέτης του γκρουπ) όπως πολλοί εκεί έξω αλλά γουστάρω τη μαγκιά του.


Στο κυρίως πιάτο τώρα. Καλός δίσκος το Inferno αλλά όχι και δισκάρα. Από το γαμάτο In the Name of Tragedy, που ακούω ξανά και ξανά, μέχρι το αλλιώτικο Whorehouse Blues (ο τίτλος τα λέει όλα ;) μπορώ να πω ότι ο δίσκος ακούγεται στρωτά. Φυσικά υπάρχουν και κάποια τραγούδια που απλά είναι Motorhead και όχι κάτι παραπάνω. Μια ακόμα δουλειά υψηλού επιπέδου για τους θρύλους του ιδιώματος που κινείται κοντά στο..

Δεν υπάρχουν σχόλια: